facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saarloos Tweewielers VOF

Saarloos Tweewielers VOF

Info

Een fietsenwinkel met een zoete uitstraling.

Geschiedenis

Wij zijn een fietsenwinkel met een ruim assortiment aan fietsen maar ook accessoires, een enorme grote keuze aan fietstassen maar ook handtassen, rugzakken, portemonneetjes enz van het merk Pip Studio, Zebra, Retour, Lief!
Wij hebben een groot wandrek van Schwalbe ( banden) en van Simson.
Wij repareren fietsen en verhuren fietsen.



"Wij zijn een fietsenwinkel met een ruim assortiment aan fietsen maar ook accessoires, een enorme grote keuze aan fietstassen maar ook handtassen, rugzakken, portemonneetjes enz van het merk Pip Studio, Zebra, Retour, Lief!Wij hebben een groot wandrek van Schwalbe banden en van Simson.Wij repareren fietsen en verhuren fietsen."
Adres: Voorstraat 24, 4797 BH Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0168 471 523
Stad: Willemstad
Route: Voorstraat 24
Postcode: 4797 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietstas-enzo.nl Fietstas-enzo.nl 0 meter Webshop verkoop van fietstassen , beautycase, portemonneetjes, parapluutjes, schouder...
Vintage & Velo's Vintage & Velo's 691 meter In- en Verkoop van klassieke racefietsen,meubelen en Vintage "stuff".
Recensies
Leuke winkel met niet alleen fietsen, maar ook toffe kinderspullen zoals speelgoed en loopfietsen van mooie merken. Hele vriendelijke dame die ons ontzettend goed geholpen heeft. Aanrader!
Goede services. Fijne mensen. Ook naast fietsen een klein assortiment voor de kleinste jongens en meisjes. Gaan zeker nog een keer terug.
Ontzettend aardige vrouw in de winkel. Heeft ons goed geholpen onderweg. Heel erg meedenkend om tot oplossingen te komen. Erg betrouwbaar.
Zeer vriendelijk, behulpzaam, en eerlijk ! Een aanrader om zowel fietsen en accesoires te kopen of te huren !! Huurfietsen zijn in zeer goede staat en prima onderhouden.
Wij werden heel goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid