facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saar Pregnant Lingerie

Saar Pregnant Lingerie
Adres:
Telefoonnummer: 0631772985
Stad: Harderwijk


Recensies
Altijd gezellig om langs te gaan. Je krijgt goed advies. En super service.
Wauw, ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens het winkelen bij Gezusters de lange. Ik werd hartelijk ontvangen, er werd geluisterd naar mijn wensen, ze hadden echt oog voor wat ik nodig had en wat ik mooi vind. Ik ben heel blij met datgene wat ik heb gekocht en met deze fantastische service. Dames, heel erg bedankt!
Op mijn 55ste eindelijk deze zaak binnengestapt. Blijk ik altijd al met de verkeerde BH maat rond te lopen…Had ik het maar eerder gedaan! Mijn moeder riep het al jaren: voor een goede BH moet je naar de Gez. de Lange! En ze heeft gelijk. Erg vriendelijk geholpen en met 2 fijne, goed zittende BH’s naar huis gegaan. Zeker tot een volgende keer!
Geweldige lingeriewinkel! Vriendelijke dames die verstand hebben van de juiste bh die bij welke bouw past en ze geven goed advies. En ze kennen duidelijk hun producten. Ik kom hier altijd weer blij vandaan, en met de juiste bh's.
Eigenaar heeft er verstand van. Gaf goed advies en was heel behulpzaam. Mogelijkheid tot passen en gedegen hulp bij afstellen was samen met met vriendin . Dat is wel een verschil met de populaire zaak een paar straten verderop. Iets duurder. Winkel is wat gedateerd en er hangt een apart luchtje. Maar ga voorbij aan de eerste indruk, laat je gewoon goed helpen. Familie winkel die al 110 jaar bestaat.
Wat een service! Bedankt lieve, zorgzame dames. Met vakkennis en ervaring! Zeer blij met mijn aankopen, een absolute aanrader wanneer je eerlijk advies wil over wat bij je past en de juiste maat! Tot de volgende keer.
Wat een fijne winkel. Mooi assortiment maar bovenal hulp die je zelfvertrouwen een boost geeft. Daarom alleen al kom ik hier al ruim 10 jaar.
Prima service, vriendelijk bediening. Goed geholpen.
Super geholpen bij deze fantastische winkel. Expert in de niet algemene maten, goede sfeer, laagdrempelig ik kom zeker terug
Wat een fijne zaak is dit, de eigenaresse helpt je super goed, lief en zorgzaam, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid