facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saanenhof

Saanenhof

Info

Biologisch dynamische geitenboerderij bekend om hun “Heezer geitenkaas”.
Boerderijwinkel geopend wo t/m za van 13-16.00uur.

Adres: Somerenseweg 39a, 5591JV Heeze
Telefoonnummer: 0402262637
Stad: Heeze
Route: Somerenseweg 39a
Postcode: 5591JV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alpaca de Parel Alpaca de Parel 2 km Dit is de facebook pag. van Alpaca de Parel. Wij fokken hobbymatige, met passie en op...
Asperges van Oeffelen Asperges van Oeffelen 3 km Fijne stal, gemoedelijke sfeer, aardige, hardwerkende eigenaren! De bijbehorende B&am...
Recensies
Leuk en ze hebben er zeer lekkere geitenkaasjes
Heerlijke kaas! Ook fijn dat het van rauwe melk wordt gemaakt.
Fantastische producten en een eerlijk verhaal. Ze begrijpen hoe ze met dieren om moeten gaan en zijn een voorbeeld voor vele andere.
Eerlijke producten, van hoge kwaliteit en super lekker. Ik heb altijd last gehad van acne wanneer ik zuivelproducten gebruik, maar bij de rauwe geitenmelk en kaas van Saanenhof heb ik daar geen last van!
Echt ambachtelijke biologische boerderijwinkel
Prachtig biologisch dynamisch melkgeiten bedrijf en kaasmakerij. Zeer enthousiaste boer met veel hart voor het bedrijf, even als zijn meewerkende vrouw en zijn ouders. Gezondheid en welzijn van de dieren staat hoog in het vaandel. Kortom: een aanrader voor een rondleiding en om kaas te kopen!
Fantastische geitenkaas. Ik had verse, op olie en met rozemarijn. Alle drie romig en met veel smaak. Een aanrader. Geen vijf sterren omdat het assortiment van de winkel beperkt is en een webshop ontbreekt.
Tja, bekend om Heezer geitenkaas, welke heel lekker is. Maar in het winkeltje hebben ze nog veel meer lekkere kazen, maar bijvoorbeeld ook echte appelstroop geen suikerbiet.
Geiten kun je eigenlijk niet bezoeken. Kleine winkel. En best prijzig. Viel wat tegen.
Heerlijke verse geitenkaas en andere lekkere zaken. Als je het zandpad afloopt heb je een prachtige wandelroute naar het kasteel in Heeze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid