facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SAAM onder de Molen

Info

SAAM pannenkoeken en schnitzels.

Adres: Oudeweg 72, 2631 PB Nootdorp
Telefoonnummer: 015 310 6160
Stad: Nootdorp
Route: Oudeweg 72
Postcode: 2631 PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Lunchen Ypenburg, Paasbrunch Nootdorp, Ontbijten Nootdorp, Cornelia Nootdorp, Restaurant Nootdorp Dobbeplas, Buytenhout, Lunchen in Nootdorp, Saam Hoek van Holland
Recensies
Leuk restaurantje onder de rook van de molen, met uitzicht over water en weilanden. Veel reserveringen zorgen voor veel lege tafels. Enerzijds wel fijn als je kan reserveren, je bent immers verzekerd van een tafeltje. Maar even spontaan wat eten is er zo nauwelijks bij. Pannenkoeken zijn vrij dik. Kortom, er zijn wat puntjes voor verbetering, maar desondanks is het er prima vertoeven.
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening. Aanpassingen ivm voedselallergieën waren geen probleem! Op het terras heerlijk in het zonnetje gezeten en na zonsondergang binnen een heerlijk dessert gegeten met zicht op de molen. Zeker aan te bevelen. Binnen is het wel heel erg rumoerig
Leuk terras. Bij de molen en op loopafstand van de Dobbeplas. We hebben er even geluncht en een wijntje gedronken. Dat doen we wel vaker. Je kunt er ook lekkere pannenkoeken eten en zoete aardappelfriet.
Vandaag, 9 oktober, willen we met zn drieen een drankje drinken. Alle tafels bezet, vaak maar met 1 of 2 mensen. Zagen we een meneer heerlijk lunchen, alleen, aan een tafel van 8. Dus vroeg ik aan meneer of hij bezwaar had als wij bij hem aan tafel een drankje zouden drinken. Meneer vond het geen enkel probleem. Komt de serveerster ons vertellen dat er wel maar 1 rekening gemaakt kon worden. Nou ja, wat een onvermogen. Voor zover “saam onder de molen”. Kom er nooit weer! Ik vind uw reactie als eigenaar zeer bijzonder. Gastvrijheid en oplossingsgerichtheid nihil. Nee, mij ziet u nooit weer terug.
Vandaag met mijn gezin hier gegeten. Leuke locatie en vriendelijk personeel. Hoofdgerecht liet ruim een uur op zich wachten terwijl het halfvol zat. Hamburger een kleffe hap. Een dunne hamburger met weinig smaak. Tip gril het broodje. Snitzels zijn oke.. Maar de champignonsaus was een smakeloos sausje met een paar kleine stukjes champignons. We waren teleurgesteld. 3 sterren voor de locatie en personeel.
Heerlijk gegeten, heel fijne bediening in een relaxte sfeerEten: 5/5
Gezellige en herkenbare locatie. Aan het water en recht onder de molen. Overzichtelijke kleine kaart. Prima prijs kwaliteitverhouding.
Altijd even een gezellig en vriendelijke plek voor wat te drinken of te eten...aanrader..Eten: 4/5
Heerlijke hapjes en drankjes op een leuke locatie! De gastvrouw is erg vriendelijk en weet genoeg te vertellen over het aanbod.
Heerlijke plek onder, bij, naast de molen op de grens van Pijnacker en Nootdorp. In elk seizoen van het jaar biedt deze plek een bijzonder uitzicht over de prachtige Dobbeplas. 's Winters hopen op flinke vorst, want dan is er schaatsen bij de plaatselijke ijsvereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid