facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saab Classics Vereniging NL

Saab Classics Vereniging NL

Info

Saab Classics Vereniging Nederland is een vereniging voor liefhebbers van een klassieke en/of youngtimer Saab.

Geschiedenis

Saab Classics Vereniging Nederland is een klassieke autoclub, die er naar streeft om de leden op een verantwoorde wijze zo veel mogelijk plezier te laten beleven aan hun Saab 92, Saab 93, Saab Sonett, Saab 95, Saab 96, Saab 90, Saab 900 Classic of de Saab 9000.
De vereneiging is op 8 januari 1980 als Saab 96 Vereniging Noord Nederland opgericht. Aanleiding was het feit, dat op 8 januari 1980 de allerlaatste Saab 96 in Finland van de productieband rolde.



"De Saab Classics Vereniging Nederland is een vereniging die ernaar streeft om de leden op een verantwoorde wijze zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan hun klassieke Saabs.De vereniging is op 8 januari 1980 door Siebo Verhagen, Simon Nieuwenhuizen en Harm van der Laan opgericht, onder de naam Saab 96 Vereniging Noord-Nederland, welke sinds 2012 bekend staat als de Saab Classics Vereniging Nederland."
Adres: Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Stad: Dedemsvaart


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf  Thalen Dedemsvaart Autobedrijf Thalen Dedemsvaart 78 km Zeer vakkundig en met een perfecte service. Als je goed geholpen wil worden ga dan hi...
Autobedrijf vogelzang Autobedrijf vogelzang 79 km Zeer behulpzaam en een zeer goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid