facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sâlt&Zucchero Italiaanse wijnen, delicatessen&meer

Sâlt&Zucchero Italiaanse wijnen, delicatessen&meer

Info

In- en verkoop Italiaanse wijnen, olijfolie, azijn, borrelbrood - Organisatie (wijn)proeverijen op locatie - Streekmarkten (zomer- en winterfairs)

Producten

Italiaanse wijnen
Olijfolie
Azijn
Borrelbrood

Adres: Doerebout 5, 8723 HD Koudum
Telefoonnummer: +31 6 51343550
ln.orehccuz-tlas@ofni
Stad: Koudum
Route: Doerebout 5
Postcode: 8723 HD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poiesz Koudum Poiesz Koudum 648 meter Ruim assortiment, mooie aanbiedingen, vriendelijk personeel
Recensies
ben bloed laten prikken in gebouw de kijzer in Amsterdam bij Salt ging giganties mis moest drie keer prikken en toen nog steets geen bloed ben naar het o.l.v.g. gegaan en daar ging het wel goed dus NOOIT MEER NAAR SALT in de czaarpeterstraat in Amsterdam .man daar was heel onbekwaam.
Ik heb een klacht en ik denk velen bewoners uit de wijk westerkoog, want er wonen veel oudere. Waarom is de prinsenstichting geen priklocatie meer? We moeten nu uitwijken naar andere locaties wat als je slecht ter been bent, met een rollator loopt etc. Een prachtig gezondheidscentrum zonder priklocatie hoe gek kan het zijn!!!!! Oudere hoe bedoelt U!!!!!!!!!!
Goed geregeld nu in deze tijd van Corona: ik kreeg een tijdslot van 5 minuten, waarin ik inderdaad geholpen werd. Nog niet eerder zo snel klaar geweest, normaal een hele lange wachttijd. Ik hoop dat dit systeem blijft na Corona.
Sta je voor de deur zie ik je na een half uur een oud verkleurd papiertje hang en dat ze ivm corona niet helpen. Is nu 7 juli, overal mag je heen, iedereen kan weer werken behalve bij het salt. Had ook wel netjes geweest als ze een berichtje hadden gestuurd Al met al gewoon belachelijk .
Ik moest vandaag urine inleveren voor mijn man. Er is nergens in Purmerend een loket te vinden waar je dit kunt doen. Je kunt aansluiten achter in de rij....terwijl er geen bloed afgenomen hoeft te worden. Ben al een uur bezig om de urine ergens kwijt te kunnen maar overal lange wachtrijen met bloed prikkers waar je achteraan moet sluiten. Mijn voorstel is om een loket te openen voor afgifte. Hopelijk ben ik over een half uur aan de beurt ........
Salt in Westerkoog is altijd een toegankelijke, klantvriendelijke en goed georganiseerde instelling. Zelfs nu door de corona alles op afspraak moet.
mijn man probeerde het gisteren al drie keer vergeefs. eerste keer zelfs drie kwartier gewacht. ook via website onmogelijk. vandaag weer mis: nu al kwartier bezig. staat al die tijd op nr. 3. gekmakend
je een hele tijd in de wachtkamer laten zitten en niet oproepen en later je een factuur sturen van niet opkomen dagen.... bah
Half uur gewacht aan de lijn, dus er heerst een hoge werkdruk, maar ondanks dat een hele aardige behulpzame medewerker gesproken.
Zaten te wachten moest nuchter zijn niemand gezien blijkt na telf dat ze op woensdag niet eens komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid