facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RWND

RWND

Info

Hardstyle DJ/Producer from The Netherlands

Check out my music!:

https://soundcloud.com/user-577452701

Geschiedenis

BIO:

RWND, or better known as Erwin Oomen, is no stranger when it comes to the Harddance scene. At a young age he got hooked on uplifting melodies and pounding beats. As of 2007 he decided to climb on the stage himself, he performed as a DJ under several different aliases and in several different styles. In 2010 he decided to give producing a try. What started with Techno, later developed towards the genre he is in love with: Hardstyle!

In 2012 Erwin started as a duo under the alias ‘Sound Interference’ and after a lot of experimenting and a long line of music production lessons his first release in 2016 ‘Surrender’ was a fact. Not even half a year later the follow-up release ‘Something Inside’ came out. Although all this releasing felt right, Erwin decided to walk a new path as a solo artist in 2017. And thus RWND was born!

The name RWND, as he explains it stands for ‘taking a few steps back to make a fresh start’. This strikes both his personal story as his style of music. The sound of the years he fell in love 2010/11, can be heard in his music, all be it with a modern twist. He passes on this passion both in his music aswell in his energetic on stage performance.

RWND has already performed on several stages and don’t think it’s going to stop there. The goal is to perform on the main stages of Dutch festivals and he’s secretly dreaming of overseas performances aswell.

Dutch:

RWND, beter bekend als Erwin Oomen, is geen onbekende als het aankomt op de Harddance Scene. Al op jonge leeftijd raakte hij verslaafd aan opzwepende melodiëen en beukende beats. Vanaf 2007 besloot hij zelf het podium op te gaan: onder verschillende aliassen en in verschillende stijlen trad hij op als DJ. In 2010 besloot hij te gaan produceren. Wat begon in de Techno, ontwikkelde later naar het genre waar hij verliefd op is: Hardstyle!

In 2012 begon Erwin als duo onder de alias 'Sound Interference' en na veel experimenteren en een lange reeks lessen muziekproductie was in 2016 zijn eerste release 'Surrender' een feit. Nog geen half jaar later kwam de follow-up 'Something Inside'. Hoewel de smaak van het releasen goed voelde, besloot Erwin half 2017 een nieuw pad te bewandelen als solo artiest. Zo werd geboren: RWND!

De naam RWND legt hij zelf uit als 'een paar stappen terug voor een frisse start'. Dit slaat op zijn persoonlijke verhaal, alsook op de stijl van de muziek. De sound uit de jaren toen hij verliefd raakte, 2010/11, is terug te horen in zijn muziek in een moderne jas. Die passie deelt hij dus in de muziek, alsook in zijn energieke on stage performance.

RWND heeft al op menig podia mogen staan en denk maar niet dat het daarbij gaat blijven. Het doel is om de grote podia op Nederlandse festivals te gaan betreden en stiekem droomt hij dit tot de verste landen te gaan uitbreiden!

Adres: Hondstraat 22, 5334JM Velddriel
Telefoonnummer: +31634192613
ln.dnwr@ofni
Stad: Velddriel
Route: Hondstraat 22
Postcode: 5334JM



op zoek naar gerelateerd: initial congestion window, fast recovery tcp, tcp congestion avoidance, tcp reno, slow start tcp, fast retransmit tcp, tcp congestion control reno, tcp tahoe vs reno
Recensies
Dit is een uzb die niet eens loonstrook wil versterken aan de medewerker... Dit natuurlijk omdat ze veel onrechte inhoudingen op het loon zetten... Je wordt direct ontslagen als je zich ziek meldt... Ook als je een contract hebt voor een jaar. Gewoon volgende organisatie die goedkope buitenlandse personeel zoekt die met ogen en oren dicht gaat voor hun geld verdienen... Je moet alles en je mag niks...
Buiten gastarbeiders it die op hun beurt weer veel overlast veroorzaken
Slechtste bureau van Nederland, geen idee wat er aan de hand is heel snel het contract tekenen maar degene die het contract tekent wist van niks. En mevrouw Celinka liegt tegen het levende oog
Verdiensten voor slagers zijn als paprika's oogsten, de directeur, coördinatoren en mensen van kantoor liegen je voor de ogen. Ze houden transfers vast als ze denken dat je wilt vertrekken, ze trekken af ​​voor apparatuur als je die niet hebt. Het enige pluspunt is dat ze huisvestingsvoorwaarden zijn maar niet altijd. Laagste vakantietarieven die een maand te laat worden betaald. Niet alleen is het geld arm, ze betalen lagere tarieven dan afgesproken.. Ze beloven loonsverhogingen, etc., etc., gewoon om de werknemer te behouden. Het slechtste bureau van Nederland...
10 maanden samenwerking ca. betalingen voor ziekteverzuim worden steeds kleiner en ze betalen niet ze nemen steeds meer van werknemers, letterlijk het bush-bedrijf, ik dacht in het begin dat samenwerking interessant zou zijn maar dit bedrijf haalt alleen geld op van zijn werknemers en lonen zijn slecht gênant. Ik raad dit bedrijf niet aan, ze betalen beter voor seizoenswerk!
Falen .. Ik raad dit bureau aan niemand aan. In het begin lijkt alles geweldig, goed gepraat en de eerste indruk, volledige professionaliteit, coördinatoren vooral iemand die zichzelf als een grote heer beschouwt als een lilliputter en een hond om mensen te drijven, ze beloven goed geld, nutsvoorzieningen, 2-3 persoonskamers, alles waar je om vraagt. Bedrijfsauto's zijn zo versleten dat het eng is om te rijden op de teller natuurlijk minder dan 200.000 Je moet betalen voor apparatuur die je koopt en die vervolgens op magische wijze verdwijnt. Als iemand verzuim meldt, komt hij met een blaastest en controleert hij of hij nuchter is. Als u dronken wordt bevonden, leggen ze een geldboete op die ze inhouden op uw salaris. Van alle mogelijke kanten plukken ze van het geld zodra het op is. De uitbetaling van vrijwel iedereen en nooit mee eens, en je kunt je alleen maar afvegen met salaris, want het is zo geschreven dat je er toch niets van leert. Je zou een boek kunnen schrijven over dit hele circus.. Het is echt een verspilling van tijd, zenuwen en gezondheid voor deze oplichters.
Er zijn 10 dagen verstreken en ik heb mijn uitbetaling nog steeds niet ontvangen. OPLICHTER!! niemand antwoordt, niemand weet wat er aan de hand is. Ik rapporteer dit bureau !!
Snel het contract tekenen en je weet niet wat er aan de hand is
Ik raad het niet aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid