facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RVSTuintafel.com

Info

Gespecialiseerd in het produceren van (maatwerk) RVS tafels met natuurstenen tafelbladen. Daarnaast bieden wij een mooie collectie bijpassende zitmeubelen voor een complete tuinset.

Geschiedenis

RVSTuintafel.com is specialist in het maken van RVS onderstellen, die gecombineerd worden met natuurstenen tafelbladen. Een combinatie van natuurlijke materialen die een ongekend strakke en luxe uitstraling bieden. Tevens is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. De tuintafels zijn in een handomdraai in optimale conditie te houden. Verkleuringen, opschuren en schilderen behoort tot het verleden. Om het geheel te complementeren bieden we een scala van Wicker zitmeubelen, waarin het comfortabel toeven is.



Onze showroom bevindt zich in een voormalige tuindersloods, waardoor we reële prijzen kunnen hanteren. Al onze tuinmeubelen worden tegen geringe vergoeding in uw tuin geplaatst. Bezoek deze week eens vrijblijvend onze showroom en overtuig U zelf.



"Tulmans meubelen is specialist in tafels op maat. Met veel vakmanschap maken we eettafels, salontafels en bijbehorende zitmeubelen. Stel zelf uw ideale meubel samen in onze showroom of op onze website. Er wordt uitsluiten gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten zoals tafelframes van Staal en RVS. Uit de collectie tafelbladen kan worden gekozen uit meer dan 70 verschillende kleuren. Voor de tafelbladen gebruiken we vaak Dekton, Silestone en Graniet voor een prachtige uitstraling en lange levensduur."
Adres: Groesweg 47, 5993NN Maasbree
Telefoonnummer: +31 077 3902926
Stad: Maasbree
Route: Groesweg 47
Postcode: 5993NN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: RVS onderstel tuintafel, Losse tafelbladen voor buiten, Dekton tafel rond, Dekton tafel ovaal, Dekton tuinset, Dekton Laurent tafel, Tafelblad kopen, Dekton Entzo tafelblad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenrijk Maasbree Groenrijk Maasbree 2 km Deze 2 mooie planten gekocht na fantastische hulp van een van de medewerkers. Top ser...
Recensies
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.
Heel goede ervaring! Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Wij hebben ook een bezoek gebracht aan de toonzaal, waar je de diverse mogelijkheden kan bekijken met vakkundige toelichting. De uitvoering en levering van de tafel was helemaal volgens afspraak. Wij zijn alvast heel tevreden!
Na een lange zoektocht voor een keukentafel op maat waren we terecht gekomen op de website van Tulmans Meubelen. Via de site was het zeer makkelijk om de prijsberekening te doen en enkele stalen aan te vragen. Deze werden zeer snel geleverd. Uiteindelijk hadden wij nog een aantal bijkomende vragen die steeds onmiddellijk beantwoord werden en kozen we voor graniet i.p.v. Dekton. Ook hiervan werd nog een staal bezorgd. Uiteindelijk hebben wij de tafel besteld zonder naar de toonzaal te gaan. Vandaag is die geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden van het resultaat en bijkomend ook van de ongelooflijke positieve ervaring in het ganse traject. Zeer aangenaam contact, zeer snelle reactie, 100% klantgericht.
Vandaag mijn tafelblad geleverd, hele goede communicatie em wat een mooi product! Op de dag dat ze zouden bezorgen was ik helaas verhinderd, ze waren gelukkig heel flexibel met verzetten. Vandaag kwamen 2 vriendelijke bezorgers Niels en Rico. Ze weten hoe ze met klanten moeten omgaan, deze 5 sterren review is ook dankzij hen geschreven. Extra antislip pleisters gekregen voor de zekerheid. Kortom een top bedrijf. Ik zou het van harte aanbevelen!
Heel tevreden over afwerking van de tafels. Salontafel diameter 130 cm en een strakke eettafel op maat. Vlotte service, heel correct en uitgebreid antwoord op mails.
In de showroom deskundig en klantvriendelijk advies ontvangen. Tijdens het gehele traject tot aan de levering goed op de hoogte gehouden. Correcte levering tot achter de voordeur. Zeer tevreden.
We hebben hele goede ervaringen met het bedrijf Tulmans Meubelen. Wij zijn met name bijzonder te spreken over de service.
Fijne gesprekspartner Chris Tulmans; heeft ons goed geadviseerd en alle afspraken zijn volledig nagekomen.
Wij werden geweldig geholpen met het uitzoeken van de tafel . Keurige levering en tijdstip van bezorgen kon je op de computer volgen . Onze complimenten .
Op zoek naar een tafel die bij ons aanrecht paste kwamen we bij de Dekton tafelbladen van Tulmans terecht. De combinatie van het blad Kreta en onderstel Helsinki maakten we via de webshop, wat een gok was, maar de kleur bleek goed overeen te komen met de werkelijkheid. Onmiddellijk na de bestelling werd contact met ons opgenomen door het bedrijf, om de order door te nemen. De tafel werd zoals overeengekomen 4 weken na dato geleverd en ter plaatse in elkaar gezet, een klusje van 5 minuten. Resultaat: een fijne tafel met een mooi afgewerkt blad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid