facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RVS systemen

RVS systemen
Adres: Rijnkade 150, Weesp
Telefoonnummer: 0294412178
Stad: Weesp
Route: Rijnkade 150



op zoek naar gerelateerd: Achteruitrijcamera caravan wifi, Achteruitrijcamera Peugeot Partner inbouwen
Recensies
Prima geholpen en goed advies. Denkt mee en de hele set was met de juiste stekers en kabellengten geleverd. Montage was daarom kinderspel en de set doet het geweldig! Ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze winkel aanraden.
Met veel gemak online een boek besteld bij SPY En online met iDeal betaald. Bevestiging ontvangen via email dat de volgende dag bezorgd wordt. Alles werd gemeld bij bestellen en betalen. Zeeeeerr goede service van deze online winkel. Bestelling is netjes geleverd. Ook Johan heeft ons goed geholpen. Groetjes Rene Visser.
Vriendelijke eigenaar, die ook hulpvaardig is en meedenkt. Zowel een dubbele achteruitrij cameraCM011, als de bedrading daar besteld. Later kwam ik erachter dat een verloop kabel van de camera naar tulp ook wel makkelijk was. Standaard is deze kabel met audio en video. Nadat ik uitlegde wat ik zocht, kreeg ik de juiste kabel. Zonder overbodige audio tulp. Ik kreeg er ook verloop kabels voor het stroom bij. Ik raad deze webwinkel dan ook aan, bij anderen.
Dit is een bedrijf waar je als klant blij van wordt. Een bedrijf waar klant koning is en een after sales afdeling die begrijpt hoe je klanten moet binden en nazorg kan leveren zoals menig ander bedrijf dat zou moeten wensen. Ik had wat problemen met mijn oude camera en die zijn in overleg met spy europe Johan op een efficiente wijze opgelost. Bedankt!
Johan, de meest ongeintreseerde verkoper ooit!! Wil geen klapsleutel verkopen omdat dit troep is. Terwijl ik hiernaar opzoek ben. Praat maar half in de telegoon waardoor amper te verstaan is. In de mail vraag ik om afnetingen van een baard en dan krijg je de reactie van golf type 3 Of zo iets . Nogmaals een mail en die word niet meer beantwoord. Inmiddels heb ik de centrale deurvergrendelingsset elders gekocht.
Prima geholpen met een camera die al uit garantie was. Camera bleek nog goed, het lag aan de bedrading in de auto. Door goed advies geen nieuwe camera hoeven kopen. Top service.
Wilde achteruitrij camera voor Camper met spiegelzicht dus geen vertekening. Eerst verkeerde Camera besteld. Kreeg goed advies en juiste camera 60 a 90gr .Retour geen probleem. Verkeerde kabel besteld , omruil geen probleem.
Slechte kwaliteit garantie tot de deur ali expres troep verkoper zeer onvriendelijk
top website goede hulp bij afhalen, camera werkt goed. aanbeveling.
had garantie voor beeldscherm van de achteruitrijcamera, is primaopgelost
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid