facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RvH electrotechniek

RvH electrotechniek

Info

RVH electrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich toelegt op het installeren van elektra in woningen en utiliteitsprojecten.



"RVH Electrotechniek is een installatiebedrijf dat zich bezig houdt met ontwerp, aanleg en onderhoud van electrische installaties, inbraakpreventie, verlichting, domoticasystemen, keuringen/inspecties en zonnepanelen in alle sectoren en gebouwen.RVH Electrotechniek is een organisatie met korte lijnen, welke kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan."
Adres: Middenweg 14, 4631 ST Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164604772
Stad: Hoogerheide
Route: Middenweg 14
Postcode: 4631 ST


Recensies
Telefonisch nauwelijks bereikbaar. Als hun een appje sturen wanneer ze willen langs komen, waar ik op reageer, krijg ik geen enkele respons meer terug. Ondertussen al vanaf maart aan het wachten. Ik snap dat het erg druk is maar laat iets weten.
Goede en snelle service.
Zeer mooi bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid