facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RVDH Autoservice

Info

RVDH Autoservice

Adres: Lange Schaft 37, 3991 AP Houten
Telefoonnummer: 0308788548
Stad: Houten
Route: Lange Schaft 37
Postcode: 3991 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwenhuijsen Houten, LPG Houten, Kia Houten, De Kruif Schalkwijk, Autobedrijf de Kruijf, Autobedrijf Schalkwijk, Nieuwenhuijsen auto, LPG Nieuwenhuizen
Recensies
Altijd bereid om een stapje meer te doen zonder extra kosten. Ze denken mee om kosten zo laag mogenlijk te houden. Erg plezierig personeel. Hier ben je geen nummer maar een klant.
Goed bedrijf je moet alleen lang wachten voordat je een afspraak kunt maken zijn heel druk
Uitstekende garage, maakt goede afspraken en komen ze daadwerkelijk na.
Vandaag gebeld om een ​​auto te bekijken en eventueel te kopen. Heel vriendelijk alles aan de telefoon dat alles geregeld is. Een paar keer gevraagd of de auto meteen weg kon na aankoop. Maar nadat ik was aangekomen en de proefrit had gereden, kreeg ik te horen dat er op dit moment geen papierwerk is om de auto weg te geven. Zeer onprofessioneel, nu heb ik zo ver voor niets gereden om uiteindelijk de auto niet te kunnen krijgen.
Top garage! Service die je niet vaak meer ziet, echt aandacht voor wat je wilt en gaan net een stapje verder voor je!
Super fijne garage die met je meedenkt voor betaalbaar onderhoud. Toppers
Prima garage, veel is mogelijk als je er om vraagt, buiten het normale onderhoud om. Bijvoorbeeld een aanhanger of camper. Betrouwbaar qua afspraken en kwaliteit en doorgaans goed georganiseerd. Helaas, de laatste tijd is er niet meer direct plek en moet je dus een afspraak maken. Dat kan overigens online.
Fijne kundige garage waar ik altijd laat keuren zonder zeuren. Ik onderhoud mijn auto namelijk zelf en voorkeuren is geen probleem. Ik kan dus weinig zeggen over de kwaliteit van reparaties. Verdwr nwtte prijzen en flexibele afspraak mogelijkheden. Ik heb het idee dat ze in de zomer zelfs op zaterdag doorwerken. Inmiddels weer een paar keer geweest en ook anderen heen gestuurd. Ik doe zelf altijd alles aan mijn auto maar wat ze voor mijn kennissen en familie deden was keurig.
Top garage!! De mannen hebben vandaag voor mij een Kia Picanto apk gekeurd. Vooraf mocht ik gebruik maken van de ruimte om de auto te wrappen. De auto werd afgekeurd op de banden, wat terecht is. Ik kon zelf sneller via een andere leverancier nieuwe banden regelen, hier werd niet moeilijk over gedaan. Na de "reparatie" terug naar de garage en direct afgemeld met apk. Zeer goede prijs en erg vriendelijk behandeld! Dankjulliewel.
Wat een topper! Wij waren onderweg naar Frankrijk toen we problemen met airco kregen. Deze garage uitgezocht nav recensies en konden direct terecht. Heeft het probleem verholpen. Super vriendelijk en service gericht. Het is dat wij niet in de buurt wonen anders zou ik zo terug gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid