facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruyge Weide

Ruyge Weide
"Biologische Kaasboerderij de Ruyge Weyde is onze 5e generatie familiebedrijf in Oudewater, waar we al vanaf 1847 echte Goudse Boerenkaas bereiden. Vandaag de dag zijn er nog circa 17.000 melkveebedrijven in Nederland, waarvan er nog maar ca. 100 echte boerenkaas maken van rauwe melk. Daarvan zijn niet veel meer dan 10 melkveebedrijven biologisch, waaronder wij! Wij zijn de enige kaasboerderij in heel Nederland die Boerenkaas, biologisch, een melkrobot en 100 % weidegang combineren.Doordat we de gehele bedrijfskolom van kalfje tot consument in eigen handen hebben kunnen we de lat erg hoog leggen. Dit is terug te proeven in de kwaliteit van onze Ruyge Weyde Kaas.Onze winkel is dagelijks geopend vanaf 9:00 tot 18:00 zondags gesloten."
Adres: Ruige Weide 43-A , Oudewater 3421 TH, NL
Telefoonnummer: 0348 561 250
Stad: Oudewater
Route: Ruige Weide 43-A
Postcode: 3421 TH


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: ruige weide kaas, kaasboerderij zuid holland, ruyge weyde, kaasboerderij bezichtigen, ruige weide 43 oudewater, kaasboerderij oudewater, ruige weide oudewater, kaasboerderij nederland
Recensies
Ontzettend leuk daar heel veel keus aan kaas ,en veel keus aan vlees van eigen koe ,het is heel leuk om daar rond te lopen en te zien hoe kaas gemaakt word .en wanneer je er heen gaat vergeet niet de gedroogde worst te kopen is gewoon over heerlijk ,en niet te vergeten hele vriendelijk mensen .Ik kom er zeker een keer terug
Voor lekkere kaas moet je hier zijn. Een groot assortiment. Dus is er voor iedere kaasliefhebber iets te vinden. Het omrijden is de moeite waard.
Een unieke overnachting op een kaasboerderij! Wat hebben wij hier een leuke 2 dagen gehad. we mochten overal een kijkje nemen en kregen uitleg over hoe alles werkt op de boerderij. erg gastvrij en komen zeker nog een keer terug!
Heerlijke kaas en vlees gehaald. Over de boederij kan je rustig genieten van de koeien
Heerlijke biologische kaas, vriendelijke mensen, mooie ligging van het bedrijf. Ook nog de mogelijkheid om rond te kijken. Interessant!
Behalve prima koffie verkopen ze ook diverse heerlijke biologische streekproducten . Ook mag men gerust in de stallen rondkijken, wat zeker even de moeite waard is.
Heeeerlijke, eerlijke kaas. Veel keuze en allemaal heerlijk. Kopje koffie drinken kan daar ook. Rondje gelopen over het terrein. Allemaal aardige mensen! We rijden er graag een eindje voor om om daar de kaas te kopen.
Super lekkere kazen, heerlijk vlees, boter en nu ook roomijs! Hele schappelijke prijzen en ongelooflijke vriendelijke eigenaars voor wie geen moeite teveel is. We komen hier al jaren vanuit België onze voorraad halen en we zijn nog steeds even enthousiast. De omgeving is ook wondermooi en heerlijk rustgevend! Kortom, een warme aanrader!
Prachtige plek waar mensen met bezieling biologische kaas maken en verse zuivel verkopen.
Hele lekkere biologische rauwmelkse kaas van eigen koeien. En... aardige boer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid