facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruud Verhaag Licht Geluid Beleving

Ruud Verhaag Licht Geluid Beleving

Info

Ruud Verhaag Licht | Geluid | Beleving, is uw betrouwbare partner op het gebied van licht en geluid. Wij zorgen voor uw beleving!

Geschiedenis

Ruud Verhaag Licht Geluid Beleving, is een licht en geluids bedrijf dat de wensen van u als klant omzet in een prachtige beleving. Door goed naar uw wensen te luisteren en vooral mee te denken ontwikkelen wij een persoonlijk concept. Wat wij met grote zorg uitvoeren.
voor een betrouwbare partner zit u ben ons goed.

Wij leveren,
- Pro- Licht en Geluid
- Drive-in Shows
- Projecten/concepten
- P.A.
- Decoratieve aankleding
- Top Dj's



"Ruud Verhaag Licht Geluid Beleving, staat voor creativiteit, kwaliteit, ervaring, en professionaliteit. Door het meedenken met u de klant, gebruik van creativiteit en ervaring, en daarbij ook rekening houdend met het beschikbare budget voor de aanvraag, komt er altijd een passend voorstel. Juist dit kenmerkt wie Ruud Verhaag Licht Geluid Beleving is. Ons doel is om van elk evenement, groot of klein, een unieke beleving te maken! En de goede service maakt Ruud Verhaag een betrouwbare en uitstekende partner.Even nét dat beetje meer..."
Adres: Wilhelminalaan 54, 5993 AD Maasbree
Telefoonnummer: 0655303610
Stad: Maasbree
Route: Wilhelminalaan 54
Postcode: 5993 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fuif Geluid Fuif Geluid 1 meter Ruud is onze vaste partner voor het leveren van licht en geluid op onze feestjes bij ...
PNO Nederland B.V. PNO Nederland B.V. 4 km Asociale chauffeurs
Recensies
Ruud is onze vaste partner voor het leveren van licht en geluid op onze feestjes bij OJC Walhalla. Ook verzorgd Ruud het volledige festival Prilpop qua licht en geluid. Wat wij ontzettend belangrijk vinden is dat onze leverancier meedenkt in oplossingen en ons de zorgen uit handen neemt op ons festival Prilpop. Ruud heeft voor alles een creatieve oplossing. Ook de kwaliteit van de materialen en apparatuur is een belangrijk onderdeel op onze wensenlijst. Aan al deze verwachtingen voldoet Ruud en daarom werken wij met heel veel plezier samen. We waren een tijdje geleden toe aan een nieuwe geluidset. We hebben samen met Ruud diverse speakers op proef gehad. Samen zijn we tot een mooie oplossing gekomen en hebben we de totaal oplossing samen met Ruud geinstalleerd. Na het inrichten en instellen van de geluidset zijn we 2 jaar verder en verbazen wij ons iedere keer nog steeds over de geluidskwaliteit van het systeem. Elk weekend of elk feestje maken wij weer met veel plezier gebruik van onze geluidset. We zijn ontzettend tevreden met de diensten en producten die Ruud ons levert.
De professionaliteit, behulpzaamheid en het enthousiasme van de eigenaar en medewekers hebben onze bruiloft helemaal af gemaakt. De aankleding van de locatie was geweldig en de DJ maakte er 1 groot feest van.
Ruud heeft op onze bruiloft het licht en het geluid verzorgt. Alles netjes tot in de puntjes afgewerkt en overal aan gedacht. In de avond was Ruud als DJ ook super. De dansvloer stond continu vol! Al met al een top feest.
Afgelopen zaterdag ons trouwfeest mogen houden met Ruud als DJ. Was mede dankzij Ruud een topavond! Super gedraaid en iedereen ging vanaf het begin mee in de sfeer en beleving! Ruud, nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond!
Onze laatste 2 edities van The Village heeft Ruud Verhaag het licht en geluid voor ons verzorgt. We zijn zeer tevreden over Ruud. Zijn apperatuur is professioneel en van goede kwaliteit. Ruud denkt erg mee en is heel flexibel. Het geluid is goed en de lichtshow ook. Ook is te zien dat hij er passie uit haalt. Al met al een enorme aanrader dus! Het enigste wat we nu nog een keer moeten doen is een biertje pakken zonder dat we moe zijn van het opbouwen of afbreken ;
Wij gaven een trouwfeest en hebben op de weg richting de Ardennen bij Ruud een aantal spots, bars en een discobol gehuurd. Hij had ons geadviseerd over een mooie combinatie van lichten en het geheel zag er goed en professioneel uit. Ook het ophalen en terugbrengen ging zonder problemen. Aanrader!
Goede service Ruud. Blij met je bijdrage aan de kwartaalmeetingen van NHA.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid