facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruud Smolenaers Timmerwerken

Ruud Smolenaers Timmerwerken

Info

Of het nu gaat om groot of klein, voor al uw timmerwerk moet u bij Ruud Smolenaers Timmerwerken zijn! www.timmerwerkenlimburg.nl

Geschiedenis

Ruud is een jonge ambitieuze vakman die u graag van dienst is en zijn handen graag voor u wilt laten werken. Hij staat voor ambachtelijk vakwerk van hoge kwaliteit.

Met deze website hoop ik u een goed beeld van mijn bedrijf te geven om uw wens in vervulling te laten gaan. Ik ben vooral werkzaam in Midden-Limburg en omstreken.

Afspraak is afspraak, met deze belofte verzorg ik allround timmerwerkzaamheden, van hoge kwaliteit, in en om het huis. Omdat ik goede contacten heb met diverse bedrijven in verschillende branches, maak ik het u mogelijk om het werk compleet af te leveren. Op deze manier kan voorkomen worden dat u verschillende bedrijven dient te benaderen om in te plannen. In de rubriek ‘diensten’ wordt u uitgelegd wat u kunt verwachten bij diverse werkzaamheden. Heeft u iets in gedachte om uit te laten voeren, wacht dan niet langer. Graag geef ik u vrijblijvend advies. Ik vind het van groot belang dat er alle aandacht voor zowel het product als de klant is. Daarom luister en denk ik graag met u mee, zodat u bij het project betrokken blijft. Laat uw gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met u op en geef ik u graag gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe binnen- of buitendeuren en/of (raam) kozijnen, zolderbetimmeringen, dakkapellen, boeiboordbetimmeringen, carports, terrasoverkappingen of andersoortige constructies. Ik lever absoluut maatwerk.

Adres: Boeket 23, 6031 PR Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0625315466
Stad: Nederweert
Route: Boeket 23
Postcode: 6031 PR



op zoek naar gerelateerd: Smolenaers Nederweert, Dakkapel Nederweert, Dakkapel Weert, Dakkapel plaatsen Limburg, Dakraam plaatsen Limburg, Timmerbedrijf Nederweert, Velux dakraam Weert, Deuren Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wood Design Nijsen Wood Design Nijsen 798 meter Wood Design Nijsen richt zich op speciale hout, design en kunst producten, voor huis ...
Schreven-Penders Timmerbedrijf VOF Schreven-Penders Timmerbedrijf VOF 1 km Verbouwingen-Nieuwbouw-Allround timmerwerk voor bedrijven en particulieren.
Vanboggetbouw Vanboggetbouw 2 km VanBoggetBouw voor al jouw bouwprojecten Nieuwbouw, aanbouw of verbouw
Recensies
Langs geweest voor offerte, denk mee in alle mogelijk heden.
Dakramen gemaakt. Snel en netjes gewerkt. Rommel ook goed opgeruimd.
Komt afspraken niet na! Heeft een opdracht ingemeten, offerte gemaakt. Deze is getekend voor akkoord. Een maand voor uitvoering krijg ik een mail dat het te druk is, we hadden toch een afspraak? Gelukkig zijn ze nog niet begonnen aan de opdracht, gun dit type bedrijven geen opdrachten.
Ruud houdt zich keurig aan gemaakte afspraken en levert mooi werk. Ook qua kosten een hele goede keuze om Ruud in te schakelen voor timmerwerkzaamheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid