facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruud's Car Cleaning

Ruud's Car Cleaning

Info

Ruud’s Carcleaning is een professioneel mobiel autowas– en poetsbedrijf met ervaring. Wij zorgen voor de totale reconditionering van de auto.

Geschiedenis

Graag willen wij Ruud's Car Cleaning aan u voorstellen!

Ruud's Car Cleaning is een professioneel mobiel autowas- en poetsbedrijf met ervaring. Wij zorgen voor de totale reconditionering van de auto. Dit doen we ook voor: Bedrijfswagens, vrachtwagens, boten, caravans, campers en touringcars.

Ruud's Car Cleaning is gestart in maart 2010 en werkt zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto's worden op een vakkundige manier gereconditioneerd, zowel het interieur als exterieur. Dit gebeurt op een handmatige manier, zodat er geen schade ontstaat zoals het geval kan zijn in een geautomatiseerde autowasstraat.

Adres:
Telefoonnummer: +31655857084
Stad: Rucphen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:30
Dinsdag: 08:30 - 21:30
Woensdag: 08:30 - 21:30
Donderdag: 08:30 - 21:30
Vrijdag: 08:30 - 21:30
Zaterdag: 08:30 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fastlane Exclusive Fastlane Exclusive 846 meter Gaaf, prachtige auto's. Veilige omgeving. Betrouwbare eigenaar. Vlug en zeer vriendel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid