facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruud Panis Brillen - Lenzen

Ruud Panis Brillen - Lenzen

Info

Brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Perfect passende monturen, exclusieve merken, bijzondere materialen, gezonde ogen, goede kwaliteit en service.

Geschiedenis

Welkom bij de Facebookpagina van Ruud Panis Brillen. We houden je op de hoogte en horen we graag jouw mening!

Een bril moet jou mooier maken. Het montuur moet qua kleur en vorm perfect passen bij jouw gezicht. Daar adviseren we je graag in.

We zijn voorloper op het gebied van mode. We hebben exclusieve merken en zijn expert in bijzondere materialen als buffelhoorn, leer, hout en leem.

De gezondheid van je ogen vinden we minstens zo belangrijk. Onze optometristen controleren daarom regelmatig met de nieuwste technieken. Wij willen onze klanten een goed gevoel geven en daar doen we ons best voor!



"Ontdek onze bijzondere collectie brillen en zonnebrillen. De nieuwste trends. Mooie merken. Top designers. Persoonlijk advies. Verrassend goede service. Je bent welkom bij Panis!Een bril vinden die je persoonlijkheid onderstreept. Die past bij de vorm van je gezicht. Jou nóg mooier maakt dan je al bent. De perfecte match. Een bril om van te houden. Die vind je bij Panis."
Adres: De Lind 35 A, 5061 HS Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5284899
Stad: Oisterwijk
Route: De Lind 35 A
Postcode: 5061 HS



op zoek naar gerelateerd: Opticien ruud Panis Oisterwijk
Recensies
Onverwachts richting Oisterwijk gereden. Via een mooie route door de oude bossen rondom Oisterwijk in het dorp met de mooie exclusieve winkels in het centrum. Tussen de winkels zijn ook menig mooie restaurants die we zeker een keer gaan uitproberen. Op Zondag is het gratis parkeren. En nadat Ik mijn elektrische auto aan de oplader heb aangesloten zijn we gaan winkelen. Op de eerste Zondag van de maand is, toevallig voor ons, Panis geopend. Een opticien die zeer veel aandacht aan uitstraling besteed. Een eerste indruk is, hier wordt met zorg omgegaan met aandacht voor de kleine details. Na een vriendelijk ontvangst zijn we goed geholpen. We hadden ons al voorbereid via hen web-side. Dus we hadden al een richting die we op wilden. In combinatie met een kopje koffie, kregen we op al onze vragen een goed antwoord. En heb hierna een afspraak gemaakt voor een oogmeting. Nu nog even wachten op mijn mooie bril.
De parel onder de opticiens! De winkel is prachtig, aan de inrichting is duidelijk veel aandacht besteed, alleen daarvoor zou je al binnen willen lopen. De service is geweldig heel persoonlijk met eerlijk en kundig advies. Genoeg keuze in brilmonturen aanwezig. Geen een montuur is standaard, het aanbod is heel wat anders dan wat je ziet bij de meeste opticiens. Als je een unieke bril wil ga vooral naar Panis! Wij hebben er geen spijt van! Super mooi bedrijf!
Werkelijk een prachtige zaak waar design, vakkundigheid en kwaliteit samen....komen!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid