facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruud En Joke Verkeersschool De Bogerd

Ruud En Joke Verkeersschool De Bogerd

Info

Rijles voor de categorieën auto, aanhanger, motor en scooter.

Adres: Bogerdweg 13, 4315 CB Dreischor
Telefoonnummer: 0111410680
Stad: Dreischor
Route: Bogerdweg 13
Postcode: 4315 CB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Rijbewijs Zierikzee, Motorrijbewijs Zierikzee
Recensies
Ontzettend fijne rijschool! De lessen die ik kreeg waren voornamelijk van Ruud en af en toe van Peter. Beide zijn ontzettend goed in hun vak en zijn niet bang het je een 100e keer uit te leggen wanneer je iets niet snapt! Netjes geregeld met de app die je erbij krijgt. Hierin zie je een duidelijke planning en een goed betaaloverzicht. Heel fijn geholpen en een mooi roze pasje op zak! Mannen, bedankt! En Joke ook natuurlijk!
Hele fijne ervaring met deze rijschool! Ruud is een fijne instructeur die alles goed uit kan leggen en je veel kan leren!
Ik ben in één keer geslaagd dankzij ruuds prima lesgeven...duidelijke, comfortabele en goede instructions
In 1 keer voor alles van het motorrijbewijs geslaagd, ik had nog nooit op een schakelbrommer of zoiets gereden maar dankzij Ruud rijd ik nu motor! Duidelijke communicatie, heldere afspraken en Ruud is een goede instructeur!
Ruud is heel rustig en vriendelijk. Legt dingen goed uit, desnoods honderd keer tot je het echt onder de knie hebt. Geeft je veel zelfvertrouwen om met een gerust hart op examen en daarna de weg op te gaan. Zowel mijn auto- als mijn motorrijbewijs bij de Bogerd gehaald.
Eigenaar van deze rijschool is slecht betrokken met zijn klanten en onvriendelijk. Duurt lang voordat je antwoord krijgt op welke vraag dan ook en soms moet je het zelfs twee keer vragen. En dat terwijl hij altijd met zijn telefoon bezig is in de auto. Het enige waar hij wel snel mee is, is facturen sturen. Het regelen van rijexamens gaat soms ook zonder je eigen toestemming en als je gezakt bent, moet je lang wachten voordat er eindelijk een nieuwe datum is afgesproken.
Hele prettige rijschool. vriendelijke en zeer ervaren rij-instructeur. Mijn vrouw ging met zeer veel spanning de auto in en kwam met een grote glimlach weer thuis. P.s Ruud, binnenkort gaan we nog voor de motor en de BE Dikke duim
goeie rijschool legt alles keurig uit en heb er nooit problemen mee gehad. heeft veel geduld bij het rijlessen en als je het niet begrijpt legt hij het je graag nog een keer uit. bedankt ruud in 1x geslaagd
Ik heb een heel pakket betaald, waarvan gebruik gemaakt van een aantal lessen. dus ik heb nog heel wat lessen tegoed. Nu ga ik verhuizen en overstappen naar een andere rijschool, dus mijn overgebleven lessen wil ik verrekend en terug krijgen. Maar hier zijn ze niet zo goed in, je krijgt veel te weinig terug dat klopt gewoon niet. erg jammer dit.
Goeie instructeur met veel geduld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid