facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rutte Distillery

Rutte Distillery
Adres: Vriesestraat 130, 3311 NS Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6134467
Stad: Dordrecht
Route: Vriesestraat 130
Postcode: 3311 NS



op zoek naar gerelateerd: rutte dordrecht prijzen, rutte koornwijn jenever, rutte jenever aanbieding, distilleerderij, rutte oude jenever, rutte dry gin, rutte vodka, rutte whiskey
Recensies
Super leuke gin maken workshop gehad met een rondleiding door Jeannette die alles perfect uitlegde. En als slot een eigen smaak flesje gin maken. Super leuk.
Een absolute aanrader om te bezoeken. Heel deskundige en vlotte uitleg over de geschiedenis van de zaak waarna een rondleiding werd gegeven doorheen het proces van brouwen. De dame van dienst liet ons nadien verschillende gins en jenevers proeven uit hun uitgebreide gamma. Het gezellige interieur is een meerwaarde en de professionaliteit brengen deze zaak naar een hoger punt. Nadien kon men in het winkeltje terecht waar men overrompeld wordt door de ruime keuze
Erg leuke en lekkere jenever workshop! Je krijg uitleg, rondleiding, uitgebreide proeverij en daarna ga je ook nog je eigen jenever maken die je naar huis mee kan nemen in 200cc flesje. Bijpassend glaasje van Rutten krijg je als verrassing er ook nog bij! Raad het iedereen aan!
Deelgenomen aan proeverij Kopstoot 2.0. Met rondleiding en uitleg. Hele leuke middag/ avond gehad.
Heerlijke jenever. Mooie rondleiding gehad achter de schermen en uitleg gehad over het destillatieproces, het lageren op eiken en smaken. Ze geven ook workshops waarbij je je eigen smaak jenever kunt ontdekken en ook mag meenemen nadien.
Helaas heden gesloten op vrijdagen voor rondleidingen, niets van gezien online. Kwamen we pas achter toen we vrijdag voor de deur stonden..
Leuke proeverij gedaan van verschillende jenevers. Hier ook gelijk achter gekomen dat dit niet echt wat voor mij is, jenever. Maar het werdt leuk gedaan met voldoende uitleg. Persoonlijk zou ik heel erg aanraden om hier de GIN workshop te doen. Die is meer actief en leerzaam. Over het algemeen zou ik wel als tip aan rutte mee willen geven om de mogelijkheid van iets van hapjes oid toetevoegen aan de arrangementen. Dit kwam ook in beide sessies als feedback terug. Als je zovel verschillende dranken proeft is het ook fijn om iets te eten erbij te hebben. Daarnaast kun je ook een extra dimensie aan je proeverijen en workshops toevoegen door mensen jullie product in combinatie met bijpassende smaken van eten te proeven. Ik denk niet dat men er bezwaar tegen heeft daar dan ook iets meer voor te betalen.
Mooie zaak met mooie producten. De mini proeverij was ook erg informatief en leuk om aan deel te nemen.
Hele leuke leerzame rondleiding en workshop gehad. Met name zeer lekker! Proost!
Zeker de moeite waard om een half uurtje cultuur op te doen met lekkere tasting Slechts 5 euro voor de rondleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid