facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rusty Gold motorshop

"Amsterdam’s one and only custom&vintage motorcycle lifestyle shop. Cool gear and strong coffee."
Adres: Overtoom 487 , Amsterdam 1054 LG, NL
Telefoonnummer: 06 43278844
Stad: Amsterdam
Route: Overtoom 487
Postcode: 1054 LG



op zoek naar gerelateerd: rusty gold swap meet 2018, motorshop amsterdam, rusty gold shirt, rusty gold motor shop amsterdam, rusty gold sweater
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik heb een heel mooi t-shirt van goede kwaliteit besteld bij Rusty Gold Motorshop. Verzending was erg snel. Daarom bestel ik in de toekomst altijd graag daar! Als ik in Amsterdam ben, kom ik zeker even langs. Groeten uit Kempen/Duitsland.
Een shop waar iedere motorrijder ongeacht het type rijder eens een bezoekje aan zou moeten brengen. Waarom zijn er niet meer van dit soort winkels in plaats van de grotere motorwinkels met rekken vol meestal eentonige kledij? Vriendelijke eigenaar en uitstekende koffie. En last but least: de kleding is van goede kwaliteit, absoluut geen AliExpress 'whitelabel' met een opdruk.
Voor de eerst keer bij Rusty Gold geweest. Inderdaad lekkere koffie, goed, vriendelijk en gepassioneerd personeel. Leuke vintage sfeer en voldoet aan de verwachting. Leuke hoody en te gekke cap gekocht. Ik kom zeker nog een keer terug.
Na een miscommunicatie mijn bestelling super ontvangen en ook zeer hoge kwaliteit handschoenen!! Bestelling wordt geleverd op een zeer originele manier dmv inpakken in een motor magazine net sinterklaas!! Thnx nogmaals voor het vriendelijke contact na het misverstand en zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn!!!!
Vette zaak! Leuke spullen. Niet denken dat het een garage is, puur leuke kleding en accessoires.
Ruim voor kerst als cadeau handschoenen besteld en pas 10 dagen later ingeleverd bij de koeriersdienst. Nu pas bezorging na kerst. Verder leuke winkel
Bestelling duurt een eeuwigheid om op te sturen en reageren op een vraag per email doen ze niet aan. Kijk even verder, er zijn zat andere winkels die dezelfde spullen verkopen maar met veel betere service, deze is het niet waard.
Google gaf aan dat dit een motorwinkel is. Maak er maar kledingwinkel van. Voor mij een teleurstelling... Waarschijnlijk heel aardig personeel. Maar een paar leren jassen en wat stoere posters maakt het geen motorzaak.
Redelijk snel mijn motorhelm ontvangen. De meneer aan de telefoon kon goed helpen met het bepalen van de maat die mij het beste zou passen en heeft gelijk gecheckt of de helm nog op voorraad was. Snel en veilig binnengekregen met een handgeschreven bedankt briefje. Echt super, ik zal hier zeker vaker bestellen!
Hele toffe motoronderdelen en acc. Voor motor. Mooie en toffe kleding, en sterke koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid