facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rupako Detection Systems

Rupako Detection Systems

Info

Rupako B.V.: specialist in brandbeveiliging van rieten daken. Onze onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf en landelijk actief.

Geschiedenis

Rupako B.V.: specialist in brandbeveiliging rieten daken

Het is een nachtmerrie van iedereen met een rieten dak. Brand. Rupako B.V. biedt echter al tien jaar een passende oplossing. De onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf en landelijk actief.

Rupako B.V. is opgericht op 17 juni 2005. Voor die tijd konden rieten daken alleen tegen brand beschermd worden door middel van een brandwerende impregnatie. Deze methode was echter niet optimaal. Al snel was duidelijk dat het nieuwe systeem een blusinstallatie moest worden; vuur bestrijdt men immers van oudsher al met water. Rupako heeft een detectiesysteem ontwikkeld dat zelf de vlam ontdekt en vervolgens automatisch het sprinklersysteem inschakelt. TNO-tests toonden aan dat het sprinklersysteem zeer doelmatig werkt en aan strenge normen voldoet.

Wat gebeurt er als er een vlam op het dak ontstaat? Eén of meerdere vlamsensoren ontdekken de vlam binnen enkele seconden. Ze geven een signaal aan de besturingskast die het signaal interpreteert en volledig automatisch de blussing in gang zet. Gelijktijdig volgt er een akoestisch en optisch signaal en wordt Rupako en/of de klant middels een email op de hoogte gesteld. Na de vlammen gedoofd te hebben volgt de ontwateringsprocedure en staat het systeem direct weer stand-by. Het systeem is dankzij een touchscreen met kleuren eenvoudig te bedienen, eventueel op afstand met een mobiel apparaat (een tablet of telefoon). De reacties van huiseigenaren, rietdekkers, aannemers en architecten zijn allen zeer positief.

Rupako B.V.

Drieënhuizerweg 7a, Kootwijkerbroek

Tel: 0342-44 4567

Email: [email protected]

Website: www.rupako.nl



"Sinds 2005 verkopen en installeren wij de RUPAKO rieten dak sprinkler Flying Brands Detection System op rieten daken. Rieten daken zijn een lust voor het oog, echter bent u als eigenaar van een woning of kantoor met rieten dak verplicht om maatregelen te nemen om de brandveiligheid van uw woning en omgeving te realiseren.Dankzij het RUPAKO rieten dak sprinklersysteem hoeft uw architect niet meer uit te wijken naar een schroefdak of een brandvertragende coating op een rieten dak om de uitstraling van een rieten dak te behouden én veiligheid te garanderen. Dankzij de manier waarop wij de sensoren en de sprinklers plaatsen sluiten veiligheid en esthetiek elkaar niet meer uit!"
Adres: Drieenhuizerweg 7 A, 3774RE Kootwijkerbroek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0342 444 567
Stad: Kootwijkerbroek
Route: Drieenhuizerweg 7 A
Postcode: 3774RE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Sprinkler rieten dak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fire Prevent B.V. Fire Prevent B.V. 0 meter Fijn bedrijf. Voor opleidingen, maar ook voor de keuringen van de brandblussers e.d.
Recensies
Mooie omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid