facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruote Carrelli Outlet

Ruote Carrelli Outlet
"WielenOutlet is de grootste Online Webwinkel op het gebied van zwenkwielen, omdat:- Wij de allerbeste prijs/ kwaliteit verhouding voor zwenkwielen hebben.- Wij 150% klantgericht zijn.- Wij naast de zwenkwielen, ook de bouten, moeren, expanders voor bevestiging in buis, lasschetsplaten enzovoorts leveren.- Wij leveren Europees gecertificeerde en gepatenteerde kwaliteitswielen.- Wij zeer korte communicatielijnen hebben en u direct zonder enig keuzemenu de juiste persoon te spreken krijgt, die u alle aandacht geeft.- Wij al 20 jaar ervaring met zwenkwielen in huis hebben.- Maar bovenal, wij hebben een passie voor onze producten, hierdoor krijgt u een welgemeend advies voor de beste zwenkwielen tegen een zeer concurrerende prijs."
Adres: parallelweg 31, Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31765032216
Stad: Etten-Leur
Route: parallelweg 31



op zoek naar gerelateerd: Ruote per carrelli, Ruote per carrelli portata 200 kg, Ruote per carrelli portata 1000 kg, Ruote per carrelli portata 500 kg, Ruote girevoli, Ruote piccole, Ruote per carrelli da LEROY merlin, Ruote per mobili
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASC Group ASC Group 151 km Jaar geleden een trap gekocht van ASC, heerlijk trapje om mee te werken, Word volledi...
AMT group AMT group 155 km Meedenkend en klantvriendelijk. Deze mensen denken in oplossingen en durven uitdaging...
NOMI Co-Packing NOMI Co-Packing 156 km .
Grafisch Centrum Grafisch Centrum 156 km Goede service. Ik ben erg blij met raamstickers met mijn logo.
Recensies
Zeer tevreden met de wielen die ik heb ontvangen. Goede kwaliteit en ik ben super geadviseerd, altijd blij met goede service.
De bestelling werd de volgende dag geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding voor mijn bestelling.
Anti lek kruiwagenwiel gekocht bij Wielenoutlet. Was snel bezorgd, rolt als een tierelier en mijn kruiwagen kan niet meer lek. :-
Hele handige keuzehulp functie op de website, groot assortiment en “Duitse” kwaliteit wielen voor een scherpe prijs.
Mijn bestelling, 16 meubelwielen, werden snel geleverd. Helaas waren ze niet goed voor mij. Ik heb ze retour gezonden, en binnen no time had ik een creditnota. De verzendkosten waren voor eigen rekening. Dit staat ook duidelijk op de site vermeld als je een retour hebt. Als extra service krijg je wel de tip dat als je via Paypal betaalt, je ook onder voorwaarden je verzendkosten weer terug kunt vragen. Zeer goede service.
Ruim aanbod, makkelijk bestellen en snel geleverd voor een goede prijs.
Snelle service, goede prijs en kwaliteit!
Ik stuur de wielen retour omdat ze na minder dan één week helemaal geroest zijn. Ik krijg als antwoord dat de wielen niet gebruikt/onbeschadigd moeten gestuurd worden. Hoe zou ik kunnen weten dat deze zo snel en hard roesten zonder ze te gebruiken ? Er klopt iets niet ! Ze hebben nu dus mijn geld EN mijn wielen. Onaangename ervaring.
Zeer klantvriendelijk bedrijf! De ochtend nadat ik mijn bestelling geplaatst had, zag ik dat wielen outlet nog iets betere en iets duurdere wielen verkocht dan diegene die ik besteld had. Zonder problemen werd de bestelling aangepast. Het verschil hoefde niet eens betaald te worden en de bestelling was de volgende dag in huis.... super!
Fijne en klantvriendelijke webshop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid