facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Runningtherapie Westerwolde

Runningtherapie Westerwolde

Info

Hardlopen is te gek! Altijd en overal te doen, samen of alleen, rustig of fanatiek, en het heeft een positief effect op je energiepeil & stemming! :-)

Geschiedenis

Je ziet ze overal...hardlopers! En niet voor niks! Je kunt wanneer je maar wilt de deur uitstappen en rustig, snel, kort of lang lekker je hoofd leeg rennen.

Bij Runningtherapie Westerwolde kun je verschillende vormen van hardlopen ervaren. Beginners kunnen trainen van 0 naar 30 minuten en gevorderden van 30 naar 60 minuten.

Voor een combinatie van ademhalen, focus en hardlopen meld je je aan voor de cursus Mindful Run.

En natuurlijk kun je er terecht voor runningtherapie. Dit is een behandelvorm bij psychische klachten. Het levert een positieve bijdrage aan je gemoedstoestand en je gevoel van eigenwaarde, waarbij prestatie en tijd geen rol spelen. Doordat je beweegt, nemen je klachten af.

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie contact op.

Twijfels of hardlopen ook iets voor jou is? Neem ook gewoon even contact op. Een minimale conditie is niet vereist :-)



"Massage & Runningtherapie Westerwolde zet zich in voor het psychische en fysieke welbevinden van de mens. Daarnaast is ze ervan overtuigd dat deze twee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Een rustige duurloop of een stevige massage hebben direct een positief effect op de gemoedstoestand, het energiepeil en het afweersysteem. Door jezelf goed te onderhouden, wordt erger voorkomen.Welkom!"
Adres: Lindenlaan 20, 9697 RD Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0620636957
Stad: Blijham
Route: Lindenlaan 20
Postcode: 9697 RD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dagbesteding Haardhout Blijham Dagbesteding Haardhout Blijham 745 meter Mooie kleinschalige dagbesteding. Met oa fietsenmakerij
Recensies
Persoonlijke, ontspannen aandacht. Erg fijn om hier te komen.
Goede massage, mooie gezellige salon en een super leuke vrolijke masseuse die verstand van zaken heeft. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid