facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Runnersworld Dordrecht

Runnersworld Dordrecht

Info

Runnersworld Dordrecht is dé specialist in de Drechtstedenregio voor hardlopers en trailrunners.

Geschiedenis

Runnersworld Dordrecht is sinds 2002 de speciaalzaak voor (hard)lopers en trailrunners in de Drechtstedenregio.

Ons team ademt (hard)lopen en heeft een schat aan ervaring. Wij helpen jou graag om je doel te bereiken. Er mag een goed advies verwacht worden voor alles op loopgebied. Opbouw van je training, tips, schoenen, kleding, hartslagmeters en alle denkbare accessoires; bij ons is het grootste aanbod in de regio te vinden. Uiteraard werken we alleen met de beste materialen.

Je krijgt een uitgebreide en professionele loop- en voetanalyse. Hiervoor maken we o.a. gebruik van twee testbanen en een podobaroscoop. Hierdoor gaat de klant altijd van start met de juiste schoenen.
Belangrijk, want alleen zo bereik je goede prestaties en voorkom je blessures.

Uit alle schoenen kunnen de originele inlegzolen worden vervangen voor eigen (podologische) inlegzolen. Hier houden we met het aanmeten van de schoenen rekening mee.Op locatie hebben wij een nauwe samenwerking met een sportpodotherapeut die inlegzolen kan vervaardigen (op afspraak). Alsmede sportfysiotherapeuten i.c.m. hardloopblessure advies. (inloopspreekuur om de zaterdag))

Bij Runnersworld hebben we voor zowel de hardloper als de trailrunner een ruime keuze topproducten. We gaan voor kwaliteit en verkopen dus uitsluitend A-merken. Je kunt terecht voor schoenen, kleding, hartslagmeters en alle denkbare accessoires.

1 uur gratis parkeren voor de deur!!

Adres: Korte Parallelweg 169, 3311 JN Dordrecht
Telefoonnummer: 078 6356835 of 06 12944525
Stad: Dordrecht
Route: Korte Parallelweg 169
Postcode: 3311 JN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Runnersworld Rotterdam, Sportschoenen Dordrecht, Sportcentrum Dordrecht, Hardlopen Dordrecht, Runnersworld Ede, Runnersworld Wierden, Runnersworld Amsterdam, Sportzaak Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennis Tuning Tennis Tuning 1 km Altijd een genot als ze de spullen hebben die je zoekt, je met deskundigheid wordt ge...
Kyokushin Worldshop Kyokushin Worldshop 2 km Fijne budo zaak, vriendelijk personeel met goede kennis van zaken. Een aanrader om ev...
BUDOWORLDSHOP BUDOWORLDSHOP 2 km Beste sport winkel! Groot assortiment en zeer vriendelijke service. Zeer goede kwali...
The Fight Factory Store The Fight Factory Store 3 km Geweldige winkel, personeel Heeft erg veel verstand van het vaak, is erg vriendelijk ...
Fit & Style Fit & Style 4 km Fabulous Fitness Fashion Exclusieve dames fitnesskleding van hoogwaardige kwaliteit...
Recensies
Goeie vlotte service en vriendelijk personeel. Denken echt met je mee! Mooi paar hardloopschoenen gekocht waar ik heel tevreden over ben.
Prima winkel, persoonlijke service die goed is. Veel verstand van bijv. hardloopschoenen.
Je krijgt hier goed en duidelijk advies. Schoenen op voorraad niet geschikt voor mijn loopstijl, dan bestellen ze ze eerst, dus kwaliteit in plaats van verdienen. Hierbij een vaste klant erbij. Ok mss betaal je iets meer maar is dubbel en dwars waard.
Aangezien ik een absolute beginner in hardlopen ben, heb ik de knoop doorgehakt en ben afgelopen weekend naar Runnersworld Dordrecht geweest na een goede en zeer vriendelijke ontvangst door een personeels lid genaamd Jolanda hebben we de loopanalyse gedaan en ben ik geslaagd voor schoenen en een goede hardloop outfit. Ik ben op een heel deskundige en vriendelijke manier geholpen kortom ik kom zeker terug. Topzaak.
Uitstekend geholpen, erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Telkens weer een prettige ervaring. Ervaren mensen die adviserend verkopen ipv alleen maar naar omzet kijken. Naast uiteraard hardloopschoenen een uitgebreid assortiment goede kleding. De beginners en de gevordenden worden met hetzelfde enthousiasme geholpen. De plek in de regio om naartoe te gaan voor al je hardloopspullen.
Bij Runnersworld Dordrecht heb ik mijn eerste paar hardloopschoenen gekocht. De medewerkster heeft me allerlei verschillende schoenen laten uitproberen en geanalyseerd welke voor mij het beste zou zijn. Inmiddels loop ik al 2 maanden comfortabel en pijnloos op de schoenen, dus ik ben heel positief! Daarnaast kreeg ik als startende loper ook waardevol advies over opbouwen naar grotere afstanden en de benodigde kleding voor de verschillende seizoenen. Ben jij ook een starter of loop je al een tijdje met ongemak? Hier ben je aan het juiste adres.
Paar maanden geleden Brooks Glycerin 19 gekocht. N.a.v. de loopanalyse er achter gekomen dat ik op voor mij verkeerde schoenen had gelopen. Vrouw die me hielp bedrijfsleider? heeft me rustig en kundig geholpen.
Bij Runnersworld nemen ze de tijd om de juiste hardloopschoen te vinden. Ze doen hier ook een loopanalyse. Prima service!
Zowel mijn vriend als ikzelf hebben hier nu een hardloopanalyse laten doen. Mijn vriend inmiddels twee keer en na het consult ook gelijk schoenen aangeschaft. Het maken van een afspraak is gemakkelijk via de website, de winkel is goed bereikbaar, het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het advies is goed. Onze schoenen zaten uiteindelijk ook erg goed en we hebben er prima wedstrijden op kunnen rennen! Wij raden deze hardloopwinkel dan ook zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid