facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rungis

Rungis

Info

Rungis BV, groothandel met passie voor groenten en fruit.

Geschiedenis

Rungis, groothandel met passie voor groente en fruit!

Als leverancier van aardappelen, groente, fruit, verse kruiden en paddestoelen zijn wij al 27 jaar een begrip in de culinaire wereld.

Rungissers zijn liefhebbers met een neus voor nouveautés, oog voor kwaliteit, hart voor de producten en vooral passie voor smaak. De meeste van de Rungissers weet wat koken voor gasten betekent, de verkoopafdeling bestaat uit collega’s uit het koksvak. Die spreken de taal van de chefs, maar verstaan het ook!

Het draait bij ons om product én klant. Rungis signaleert gastronomische trends en zorgt ervoor, dat de chefs op de hoogte blijven en tijdig hun inkopen in de keuken hebben.

Specialties
De Rungis signature onderstreept de kwaliteit van de dienstverlening, kwaliteit op ieder vlak:

product, prijs, presentatie, passie, professionaliteit, persoonlijke aandacht, en SERVICE in hoofdletters.

Adres: Transportweg 34, 2991 LV Barendrecht
Telefoonnummer: +31 180 617899
Stad: Barendrecht
Route: Transportweg 34
Postcode: 2991 LV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deximport Deximport 3 km “Deximport BV is een groothandel in levensmiddelen, frisdranken en grondstoffen. Wij ...
Recensies
Als jullie producten net zo van kwaliteit zijn als jullie chauffeur die vandaag op de A4 bij Leiden rond 13.50 uur bumper aan het kleven was, dan zal het niet veel soeps zijn. Wij, mijn zieke vrouw en ik, kwamen net uit het ziekenhuis na een behandeling en reden 100 op de rechterbaan. Toch vond de sneuerd in de Rungis auto het nodig om mee te rijden op onze bumper. Lekker bezig, wegpiraat!
Keer op keer slechte leveringen. Verlepte sla, aardappelen met bijna een hele struik er al aan en beschimmelde producten. Enige wat de account manager te zeggen heeft, is hoe geweldig ze zijn.
Gewéldige zaak prima groenten en fruit
ik vind cees een hele leuke medewerker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid