facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruitersportcentrum Ermelo

Ruitersportcentrum Ermelo

Info

Ruitersportcentrum Ermelo, dé manege waar kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en gezelligheid hand in hand gaan!

Geschiedenis

Ruitersportcentrum Ermelo


.... beschikt vanaf juli 2007 over een 4 sterren locatie op een nieuw adres. Op deze nieuwe plek is een modern manegebedrijf gerealiseerd met de gastvrijheid, sfeer en kwaliteit van de oude locatie. Wij beschikken over een riante binnenrijbaan, twee buitenrijbanen, 50 ruime boxen, een wasplaats, paddock en weide. En ook niet te vergeten beschikken wij over een gezellige foyer. Vanuit de foyer heeft u uitzicht op de rijbanen om de verrichtingen van de ruiters en de paarden te volgen. In onze foyer heeft u beschikking over gratis wifi.

Bij Ruitersportcentrum Ermelo streven wij al ruim 20 jaar naar een plezierige omgeving om paard te rijden. Dat merkt u aan de aandacht die wij schenken aan het welzijn en de veiligheid van paard en ruiter, aan ons unieke lesprogramma voor elk wat wils en aan onze gastvrije locatie in de mooie omgeving van Ermelo.
Sportief en natuurlijk, veilig en verantwoord!

Bij Ruitersportcentrum Ermelo kunt u op een eerlijke manier, heerlijk ontspannen of juist heel actief van paardensport genieten. Het maakt niet uit of u een ervaren ruiter of amazone bent, pas begint met paardrijden, jong en oud, wij bieden u de les en trainingsmogelijkheden die bij ú passen, waarbij we gebruik maken van de lesprogramma's van de Federatie van Nederlandse RijScholen (FNRS).



Wij zijn een fit en veilig manege, wat betekend dat wij veilig vallen en ruiterfitness in ons programma verwerken. De fitness wordt gegeven in samen werking met cesar therapeute Ellen Veenhuizen-Ruitenbeek. De valtrainingen worden door instructeurs gegeven die het fit en veilig programma van Veiligheid.nl in samenwerking met het Adelinde TrainingsCentrum hebben gevolgd.
Uitdagende en leerzame lesprogramma’s voor iedereen!

Het FNRS lesprogramma van Ruitersportcentrum Ermelo sluit aan bij de behoeften van uw niveau en interesse. U hebt de keuze uit een uitgebreid programma, van een kennismakingspakket tot een sportieve module voor de gevorderde ruiter. Naast manege(groeps)lessen en allround privélessen, kunt u in de specialisatielessen apart kennis maken met dressuur en/of springen. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs die regelmatig bijgeschoold worden. In de zomerperiode is er voor vakantiegasten een variëteit aan mogelijkheden om te komen paardrijden, cursussen te volgen en kampen bij te wonen.

Adres: Buitenbrinkweg 44a, 3853 LX Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-493938
Stad: Ermelo
Route: Buitenbrinkweg 44a
Postcode: 3853 LX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:30
Dinsdag: 09:00 - 22:30
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 22:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Paardenwinkel ermelo, Paardrijden Ermelo, Manege Harderwijk, Ponykamp KNHS Ermelo, Manege Zeewolde, Paardrijden Putten, Stal Ermelo ponykamp, Verzorgpony Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KNHS Nederland KNHS Nederland 13 km Instructeurs worden aan de kant gegooid na jaren trouwe dienst. Ineens moet je parkee...
Recensies
Superleuke manege! Goed voor de dieren en voor de jonge ruiters. Verzorgde ruimtes. Goede communicatie.
Kundige leraren, er wordt goed voor de paarden gezorgd, kunnen vaak naar buiten in de wei, ruime stal en verder gaan ze op een leuke manier met de kinderen om.
Ik vindt het een mooie manage waar alles er super uit ziet als je binnen komt zie je hoe druk ze zijn om de paarden beter dan beter te verzorgen. Ze zijn ook heel erg beleefd als je er bent en er is altijd een super fijne en leuke sfeer.
Vriendelijk personeel, verzorgen goede lessen voor kleinere kinderen. Jammer dat buitenritten qua omgeving wat minder mooi zijn.
Een zeer gezellige manege waar mensen werken met vakkennis en hart voor de dieren en mensen.
ik zit hier zelf op paardrijden echt een leuke manege! er zijn lieve mensen daar! en aardige kinderen en fijne paarden om op te rijden! dus zeker goed
Een zeer goede manege in even te kunnen rijden op alle fronten
super erg mooi super netjes en super vreinderlijk
Hele leuke en gezellige manege
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid