facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruiterpad

Ruiterpad

Info

Zorgbegeleiding in de breedste zin van het woord.

Zorg op maat!!

Hart voor Zorg

Geschiedenis

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft beperkingen - maar eenieder moet zich kunnen ontwikkelen, ook als daar wat extra zorg voor nodig is.’

Het is helaas nog altijd niet vanzelfsprekend.
Vooral jeugdigen/(jong)volwassenen met een beperking of zware levensbagage vallen vaak door de mazen van de zorgverlening. Juist deze groep is kwetsbaar omdat van hen verwacht wordt zo zelfstandig mogelijk te leven; ook zij hebben nood aan hulp en sturing, al is het maar op de achtergrond.

Met onze ervaring willen wij de kwetsbaren ondersteunen in het opbouwen van een zelfstandig en verantwoord bestaan, door hen inzicht te geven in zowel de eigen krachten als de eigen beperkingen.
De mogelijkheden van onze Zorgbegeleiding strekken van Dagbesteding in een groep, Individuele Begeleiding tot crisisbegeleiding. Wij hebben niet de 9 tot 5 mentaliteit en zijn dus 24/7 bereikbaar. Kortom wij bieden Zorg op maat.
Ons motto: "Hart voor Zorg!!"

Adres: Zompe 16A, 4353RT Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: (06-13072253) of (06-53564470)
Stad: Serooskerke
Route: Zompe 16A
Postcode: 4353RT


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid