facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruitenga Parket

Ruitenga Parket

Info

het leggen en verkoop van houten en laminaatvloeren.
parket.
lamel.
laminaat.
renovatie aan parket.
reparatie aan parket /laminaat.



"Bezoek onze showroom op afspraak ook buiten kantoor uren mogelijk .parket planken en laminaat . Specialist in het opknappen van oude vloeren ."
Adres: Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0628417908
Stad: Ermelo


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decokay Decokay 289 meter Vriendelijk personeel & deskundig interieur advies indien gewenst. Ruime keuze aa...
Van den Berg Parket Van den Berg Parket 658 meter Via Van den Berg parket onze houten vloer laten schuren en opnieuw in de lak laten ze...
Monsol bv Monsol bv 2 km Mijn automatische zonnescherm ,gaf de geest,text en uitleg gekregen, +een nieuwe scha...
Recensies
Onze tapis robijnhouten parketvloer is opgeknapt door Alfred en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Ook is het heel fijn met Alfred communiceren, hij reageert snel en is heel relaxed. Enorm bedankt voor de renovatie!
Ruitenga heeft mijn vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer is mooi geworden en ze hebben zeer netjes gewerkt. Ik kan ze aanbevelen. Ik had nog even twijfels over de kleur en ze hebben extra staaltjes aangeleverd zodat ik het beter kon beoordelen. Dat was prettig.
Bij deze hartelijk dank voor mooi vloer die je voor ons hebt geschuurd en gelakt hebt. Wij zijn blij hoe je ons hierbij hebt gecommuniceerd en ons hebt geholpen om tot onze keuze te komen. Wij horen positief berichten van onze vrienden en familie. Eigenlijk zijn die complimenten voor Ruitinga Parket.
Ruitenga Parket heeft onze massief houten vloer geschuurd en opnieuw behandeld met olie, resultaat is prachtig! Daarnaast was de communicatie prettig en wordt er een eerlijke prijs gerekend. Kortom, een aanrader.
Alfred heeft mijn hardhouten vloer weer mooi gereinigd en in de olie gezet. Ziet er weer top uit. Kwam met een mooie eerlijke prijs en goed advies. Aanrader!
Alfred was op zeer korte termijn beschikbaar voor een spoedklus en voor een schappelijke prijs. Het was geen probleem dat we onze eigen olie al hadden aangeschaft. Resultaat is een super strak geoliede en natuurlijk ogende vloer. Erg tevreden!
Door een klein ongelukje was de laminaatvloer beschadigd. Doordat deze dicht bij de keukenplint zat is het beschadigde deel vervangen. Super veel dank voor deze service.
Snel beschikbaar, goed advies en de klus was ook snel en netjes gedaan. Onze vloer is weer als nieuw!
Alfred Ruitenga, heeft mijn vloer 2 x behandeld, de 1e keer was de vloer niet geworden zoals ik in gedachten had, hij was erg donker .Verkeerde aannames in de communicatie. De 2e keer werd de vloer precies zoals ik me had voorgesteld, ik ben er nu erg blij mee. Omdat het een communicatie probleem was, was Alfred bereid om wat water bij de wijn te doen. Oplossingsgericht en snel gehandeld.
Wij zochten iemand voor het oliën van onze pasgelegde houten vloer. De meeste bedrijven hanteren een m2 prijs die wij niet altijd redelijk vonden. Alfred echter kwam met een mooie totaalprijs voor de gehele klus. Super fijne communicatie vooraf, goed bereikbaar en hij was snel beschikbaar. Ook meegedacht in onze wensen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid