facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruijters Makelaardij

Ruijters Makelaardij

Info

Snel verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dat wilt u toch ook?

Geschiedenis

Ruijters Makelaardij. Actief als NVM kantoor vanaf 1993.

Wij weten al jarenlang waar 't goed wonen is. "De heerlijkheid" Bergen & omgeving hebben voor ons niet veel geheimen meer. En die marktkennis kan voor u als verkoper zeer voordelig zijn!

Wij kennen de markt en de mogelijkheden, weten wat er te koop is & komt en kennen vaak de wensen van de kopers in de markt.

Ook voor het op laten stellen van een (gevalideerd) taxatierapport staan wij voor u klaar.



"Ruijters makelaardij, wie anders!"
Adres: Marijkelaan 11, 1862 EW Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0725899799
Stad: Bergen
Route: Marijkelaan 11
Postcode: 1862 EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VLIEG Makelaars OG Bergen VLIEG Makelaars OG Bergen 460 meter Afstand doen van je woning waar je jaren met veel plezier hebt gewoond is zeker geen ...
Bos & Craenenbergh Makelaars o.g. Bos & Craenenbergh Makelaars o.g. 637 meter De NVM makelaar met het mooiste huizenaanbod in Bergen en omgeving!
Sterck Makelaars Sterck Makelaars 642 meter Mirjam en haar team zijn heel erg fijn om mee te werken. Snel, flexibel en denk ontze...
Accolade Makelaars Accolade Makelaars 668 meter Duidelijke communicatie en werkwijze en zeer kundig personeel. Altijd benaderbaar en ...
Croon makelaars Croon makelaars 728 meter Persoonlijke en betrokken makelaar.
Recensies
Goede makelaar. Jan Ruijters is duidelijke in zijn afspraken, je kan altijd terecht voor vragen en krijgt snel en deskundig antwoord. Hij Begeleid het hele proces van A tot Z en geeft goed advies. Is erg betrokken en behulpzaam.
Zeer professionele en betrokken makelaar. Goed bereikbaar en snelle feedback op vragen en of opmerkingen, heeft duidelijk kennis van zaken en jarenlange ervaring. Zeer betrokken.
Mensen, sponsor deze man niet door met hem in zee te gaan. Deze hondsbrutale vent heeft een verdienmodel aan nutsvoorzieningen waarmee hij duizenden euro's per jaar verdient over de rug van arme studenten. De zoveelste pandjesmelker en kansloze 'makelaar', synoniem voor zielige oplichter. Blokkeert je op alles zodra je voor je rechten opkomt.
Jan Ruijters is een zeer doortastende, professionele en kundige makelaar. Hij gaf ons het gevoel van vertrouwen. Zijn klantgerichte advies en marktkennis gaf voor ons de doorslag. Ook informeerde hij ons heel goed. Zijn laagdrempelige beschikbaarheid en bereikbaarheid hebben we als zeer prettig ervaren.
Onlangs een verhelderend gesprek gehad met makelaar Jan Ruijters en mijn negatieve recensie van destijds bleek onterecht en de makelaar niet verwijtbaar! Een pluim voor de adequate wijze waarop hij dit opgepakt heeft. Mijn oude negatieve recensie verwijderen lukte mij helaas niet.
Zeer goede ervaringen met deze makelaar, is klantvriendelijk, denkt mee, en niet geheel onbelangrijk, komt zijn afspraken na. Daarnaast altijd zeer snel een terugkoppeling gehad over de stand van zaken.
Jan Ruijters, uitstekende makelaar. Goede begeleiding bij verkoop, tevens goed bij onderhandeling voor een aankoop.
Nadat ik met deze makelaar te maken heb gehad, snap ik eindelijk waarom in de dikke niet op internet VanDale het woord "makelaar" synoniem is voor "Oplichter". Gelukkig heb ik goede ervaringen met andere huizenmakelaars, anders zou ik denken dat het allemaal oplichters zijn.
Al meer dan 22 Jaar ervaring dus goed. Ruiters Makelaardij heeft een schat aan ervaring in de regio Bergen. Absolute topper!
Prettige afhandeling met veel kennis van zaken. Aanrader voor het correct en professioneel afhandelen van uw aan- of verkoop van onroerend goed. A+++
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid