facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rugpoli

Rugpoli

Info

Rugpoli is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van klachten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat.

Adres: Reigerstraat 30-B, 6883ES Velp
Telefoonnummer: 026-361 66 07
Stad: Velp
Route: Reigerstraat 30-B
Postcode: 6883ES


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rugpoli Velp ervaringen, Rugkliniek Ede, Rugpoli Delden kwakzalverij, Wachttijd Rugpoli Delden, Neuroloog Rugpoli Delden, Rugpoli Delden injecties, Rugkliniek Arnhem, Rugpoli Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nederlandse Obesitas Kliniek Nederlandse Obesitas Kliniek 319 meter Komen gemaakte afspraken niet na bar slechtt
Praktijk Natuurlijk-Equine Cranio Touch Therapie Praktijk Natuurlijk-Equine Cranio Touch Ther... 1 km * Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut * Cranio-Sacraal Therapeut * Instructie A...
Recensies
Verkeerde voorlichting voor de vergoedingen van behandelingen, immer zou uit de basiszorg betaald worden en recht streeks gedeclareerd worden bij de ziektekostenverzekeraar. Dit is totaal niet waar je moet veel meer dingen zelf betalen en het meeste schandelijke is , dat je als mens daar niet op voorbereid wordt. Na 90 vanmiddag al betaald te hebben van een consult van 29 december jl, vraag ik mij af of ze wel oud en nieuw gevierd hebben. Jullie moeten bij overtoom gaan werken , jullie zijn nog sneller dan draaiende geldmachines. Kijk uit als je hier naartoe gaat, je komt voor belachelijke zaken te staan en niemand geeft je daar een goede verklaring voor. Voor mij nooit meer!!!!!!!!!!!
Als dochter van de wereldberoemde dr. Liu heeft zij nu een eigen praktijk. Volledige opleiding in China. Voor mijn vrouw werkt het erg goed.
Echte professionals waar je ook echt serieus word genomen. Ik ben heel tevreden
Wat een verademing dat je zo snel aan de beurt kunt zijn met een MRI. In het ziekenhuis had ik 3 maanden moeten wachten. Nu een week. Men is professioneel en zeer vriendelijk. Rugpijn? Meld je meteen aan, en je weet waar je aan toe bent. Dit geldt ook voor de vestiging in Delden. Een absolute aanrader.
Prima zorg op alle gebied van je rug. Snel geholpen en korte wachttijd
Vreselijk, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Sturen rekeningen van afspraken die nooit gemaakt zijn.
Verschrikkelijk, Mensen die ondersteuning of begeleiding nodig hebben worden geacht alleen te komen. Begeleiders mogen buiten wachten, wat is dan het doel van een begeleider als deze niet mag? Slechte zaak dit. En dat dan van een medische poli, geen goed woord over.
Erg commercieel ingesteld, t gaat toch ze toch om de centen, Neuroloog deed goed haar werk-recearch was de enigste die prof. over kwam. Rest niet overtuigend.
Geweldige begeleiding en ze hebben op een breed front kennis in huis. Tevens ben ik zeer tevreden over hoe je wordt begeleid bij het maken van een scan. Zeer behulpzaam en zich kunnen verplaatsen in de angst die iemand heeft bij het scannen. Je hoeft hier niet in een dichte scanner. Ze hebben een mooie open scanner. Geweldig op alle fronten
Zeer tevreden over de clientgerichtheid van Rugpoli Veluwe en de aanpak en eerlijkheid van de artsen. Ik kom al vele jaren eens in de zoveel tijd een aantal keren bij dr. Boer en wordt altijd goed en effectief geholpen en eerlijk geïnformeerd over de onmogelijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid