facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rugkliniek Dordrecht

Rugkliniek Dordrecht

Info

We willen het creëren van een gezonde gemeenschap stimuleren.
Het belang van preventieve zorg en regulier onderhoud van het lichaam benadrukken wij om de kwaliteit van het leven van iedereen te optimaliseren.

Geschiedenis

Hoe minder pijn, des te prettiger je leven is.

Daarvoor richten wij ons op de wervelkolom waar vrijwel al je zenuwen doorheen lopen. Met een goede doorstroming van je ruggenwervel kunnen we veel klachten - zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en uitstralingspijn – voorkomen en zelfs wegnemen.

"Kom gerust eens langs en maak kennis met ons ervaren team van erkende chiropractors, hoogwaardige (scan-) apparatuur en beproefde behandelmethoden."

Michiel ten Klooster, DC



"Een pijnvrij leven is een beter leven. Dat is het uitgangspunt van onze chiropractoren van Rugkliniek Dordrecht. Vrijwel de meeste klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en uitstralingspijn, zijn terug te voeren op je wervelkolom. De plek waar al je zenuwen doorheen lopen. Chiropractie is erop gericht om blokkades in je ruggenwervel weg te nemen zodat er een goede doorstroming ontstaat en klachten verdwijnen. Dat bereiken we met effectieve behandelingen en de meest innovatieve scanapparatuur."
Adres: Burgemeester de Raadtsingel 107, 3311 JH Dordrecht
Telefoonnummer: 0786399777
Stad: Dordrecht
Route: Burgemeester de Raadtsingel 107
Postcode: 3311 JH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Zwijndrecht, Rugkliniek Gorinchem, Osteopaat Dordrecht, Chiropractor vergoeding, Wat doet een chiropractor, Chiropractor Rotterdam, Chiropractor Papendrecht, Path to Health Houten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DokterMulder.nl DokterMulder.nl 3 km www.doktermulder.nl www.chiropractor.nl Specialist in de behandeling van rug en gewr...
Recensies
Ik ben een powerlifter, en heb een onderrug blessure Ik heb eerst €80 betaald voor een scan daarna €62 voor de eerste behandeling die 15 min duurde Toen ik vroeg wanneer ik weer kon deathliften wist de jongen die me behandelde niet eens wat dat was. Hij zei me dat ik komende tijd 2-3 per week moest langs komen en daarna 1 x in de 5-6 weken. Terwijl ik heb aangeven dat me blessure bijna over is. Ik heb ingevuld dat ik 3-4 van de 10 pijn heb Voor powerlifters en bodybuilders raad ik het hier 100% AF!
Ik kan dankzij Raymond medewerker van de chiropractie mijn morfine laten staan. Mijn pijn was 13/10 en is nu 4/10. Eindelijk hoef ik niet meer zo vaak naar de sterke pijnstillers te grijpen. Ik ben heel erg dankbaar. Na de behandeling hoofdpijn, maar na een dag voel ik mij zoveel beter. Mijn levenskwaliteit is aanzienlijk beter. Van 4 aanvallen per week en 5 dagen op bed liggen nu nog maar 1 tot 4 aanvallen per maand. Ik kan weer leven. Dankjewel!!!!!!
9 november 2019 op mijn fiets op weg naar het werk. De week daarvoor de halve marathon gerend en daar nog helemaal blij mee. En in 1 seconde veranderd alles. Aangereden door een auto. Naar het ziekenhuis niets gebroken maar wel veel pijn. Gelukkig een verpleegkundige in mijn vriendenkring die waarschuwde voor whiplash. Bij de rugkliniek Dordrecht terecht gekomen en heel kundig geholpen door Grethe en haar assistenten. Nu bijna een jaar verder nog niet klachtenvrij, maar op de goede weg!
Ik kwam voor klachten aan mijn been, maar na 33 jaar is mijn slaap diep hersteld, en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor! Waarschijnlijk zijn door de chiropractie de zenuwbanen in balans gekomen...
Behandelingen duren kort, ben er nog niet uit of ze wel effectief en dus het geld wel waard zijn. De scan bij de intake geeft wel mooi weer waar de problemen zitten.
Prima praktijk met professionele specialisten! Een echte aanrader!
je kunt altijd je vragen stellen, je kunt altijd zorgen bespreken omtrent de behandeling en binnen een kwartier kun je recht op staan. dat is mij als klant/patiënt meer waard dan die paar tientjes.
Goede service en zeer behulpzaam. Sessions erg kort en in vergelijk met anderen duur. De behandelingen hebben niets opgeleverd.
Fijne mensen, duidelijkheid over hoe het gaat! Eerlijk en gezellig!
Super tevreden over het hele team . Ik heb chiropractor Raymond. Een super aardige man. Met veel kennis van je rug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid