facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rugcentrum Parkstad

Rugcentrum Parkstad

Info

Wij zijn een multidisciplinair centrum waar chiropractoren en fysiotherapeuten nauw samenwerken.

Geschiedenis

Wij zijn een multidisciplinair centrum waar chiropractoren en fysiotherapeuten nauw samenwerken. De fysio kijkt gericht naar stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat in relatie tot de betrokken spiergroepen. De chiropractor richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat in relatie tot het zenuwstelsel. Elke cliënt wordt dus vanuit deze verschillende invalshoeken onderzocht en behandeld. Daarin schuilt onze kracht.



"Rugcentrum Parkstad is een multidisciplinair centrum waar chiropractoren en fysiotherapeuten nauw samenwerken. Onze meerwaarde houdt in dat wij uw klachten vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Wij hebben een brede kijk op uw gezondheid, een belangrijke voorwaarde voor een sneller en beter herstel."
Adres: Breukerweg 197A, 6412 ZK Heerlen
Telefoonnummer: 045 2031013
Stad: Heerlen
Route: Breukerweg 197A
Postcode: 6412 ZK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Heerlen, Rugcentrum Sittard, Rugcentrum Roermond, Fysiotherapie Heerlen, Chiropractie Rugkliniek Heerlen, Rughuis Parkstad, Ralf Klinkers, Chiropractor behandeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reikipraktijk-heerlen Reikipraktijk-heerlen 3 km healings en therapieen waaronder, reiki usui en shamballah, aura chakrahealing, engel...
Recensies
Na jaren op hoog niveau gesport te hebben met helaas veel blessureleed ben ik hier terecht gekomen. eerst bij de fysio en erna bij de chiropractor. na 15 jaar zo goed als klachtenvrij. hulde hulde aan de heren! wat een kennis, professionals, wat een goede directe aanpak. Rugcentrum Parkstad beveel ik in het bijzonder aan. Mijn zoontje is er behandeld en nu mijn vrouw ook. Alles is en iedereen is er top! verstaan hun en haar vak dikke pluim voor de dames receptie deze kanjers staan je altijd zeer correct en vriendelijk te woord en denken mee baar oplossing.
Eerste vrijblijvend en gratis intakegesprek en onderzoek gehad van ca 45 minuten. Indruk: zeer professioneel. Nulmeting verricht kwa spierkracht om zo doelgericht aan herstel cq verbetering te kunnen werken. Heb er veel vertrouwen in gelijk een aantal behandelafspraak gepland.
Al enige tijd bij Lucas onder behandeling. Loop al jaren met rugklachten. Bij deze chiropractie praktijk ben je geen nummer. Lucas staat altijd voor je klaar. Bedankt voor je goede behandeling. Als een steuntje in de rug.
Goede, gedreven en zeer vakkundige professionals die mij zeer goed geholpen en begeleid hebben. Voor mij een zeer betrouwbaar chiropractisch centrum met andere disciplines. Een vertrouwd en blijvend adres voor mijn rugprobleem.
Super goede praktijk! Doen goed onderzoek en behandelen naar wat je lichaam echt nodig heeft! Behandelingen zijn echt uitgebreid, niet om geld op te halen voor hun bedrijf maar echt om je lichaam beter te maken! Super!
Hier krijg je de aandacht en behandeling die je nodig hebt. Geen standaard behandeling! Je voelt je herboren als je weer naar buiten loopt en je kan je weer gewoon bewegen.
Geen standaart behandeling van 5 min zoals elders. Hier worden je klachten bekenen en behandeld met uitleg. Goeie service en nog betere behandelingen.
Prima. Na regelmatig bezoek zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd.
Geweldige praktijk waar je heel goed wordt geholpen en met zeer vriendelijke mensen.
Deskundige mensen . Je voelt je hier geen nummer. Tijd en aandacht voor jou als persoon. Warm en vertrouwd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid