facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rugby-shop.nl

Rugby-shop.nl

Info

Rugbyballen, rugbyschoenen en nog veel meer rugby gear in de grootste Rugby shop van Nederland!



"Online leverancier van alle spullen voor de rugbyspeler en rugbyclub."
Adres: Hoofdstraat 101A, 3971KE Driebergen
Telefoonnummer: 0343-758885
Stad: Driebergen
Route: Hoofdstraat 101A
Postcode: 3971KE



op zoek naar gerelateerd: Rugby winkel den haag, Rugby winkel Leiden, Rugby winkel amsterdam, Rugby winkel Nootdorp, Rugby winkel Nederland, Rugby shop België, Rugby kleding kind, Rugby winkel den bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Berg Sport Van den Berg Sport 311 meter Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de...
Recensies
Fijn dat er ook ergens is aangegeven dat de winkel weg is en alles alleen nog online is. Had weer anderhalf uur rijden gescheeld.
Ze zijn opzich een netjes bedrijf. Echter verloopt het contact erg stroef en duurt het erg lang voordat je je geld terug het als het gaat om retour zendingen.
Hij heeft alles wat er is op rugby gebied. Ideaal om een nieuwe gear aan te schaffen. Heb ik ook gedaan.
Top service! Marc heeft onze zoon een flink aantal paar kicks aan laten passen, nam alle tijd. Zeer veel verstand van zaken en service met een grap. Verder ENORME collectie gear, vooral niet verder kijken!
We hebben hier voor mijn zoon een all-blacks rugby-bal gekocht. Maar hij was er niet helemaal tevreden over. We mochten deze zonder problemen omruilen. Zeer klantvriendelijk!
Vanuit Nieuwegein ben je zo. Goed advies voor nieuwe rugby schoenen en andere rugby artikelen. Hier gaan we zeker weer rugby schoenen kopen!
Super winkel alles voor je rugby spullen de beste in Nederland.
De rugbywinkel van Nederland. Een mooi assortiment van alles kun je krijgen en de prijs kwaliteit verhouding vind ik dik in orde. Marc heeft een groot rugbyhart en kan goed adviseren. We komen weer terug!
Wat een fantastische service! De klantvriendelijkheid is echt top. Ook de producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Ik ga hier absoluut vaker bestellen.
Mark even vriendelijk als altijd, weet waar hij het over heeft. Goed gevuld assortiment en altijd bereid mee te denken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid