facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rugby Football Club Gouda

Rugby Football Club Gouda
Adres: Uiterwaardseweg 6, 2807 CD Gouda, Nederland
Staat: Zuid-Holland
District: Gouda
Stad: Gouda
Route: Uiterwaardseweg
Huisnummer: 6
Postcode: 2807 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HSV The Braves HSV The Braves 249 meter Vriendelijk en gezellige middag gehad. Zoals vrijwel elke sportkantine helaas de gebr...
Recensies
Altijd gezellig, ook voor een rugbyclinic wordt alles uit de kast gehaald.
Leukste club van nederland. Heel gemoedelijk en positief. Mensen accepteren elkaar en geven elkaar de ruimte. Heel fijn.
Super mooie club kom er gezelig op
De ideale sportclub als je van gezelligheid en hard werken houdt. Als je er eenmaal bent wil je er niet meer weg, het voelt als familie. Goede kwaliteit trainingen op alle leeftijden. Tot 16 jaar gemengde teams, wat altijd extra leuk is. Blessures worden goed geregeld. Het werk en management op de club wordt voornamelijk door vrijwilligers gedaan en ik heb in de afgelooen 6 jaar nog nooit kunnen klagen. Een minpuntje is de dameskleedkamer op drukke dagen, aangezien je dan soms met meer dan 5 meiden met één douchje moet doen in het krappe refree hok.
Opgenomen worden in een groep gaat hier sneller dan het licht. Een voorbeeld voor menig sportvereniging. Een goede jeugdafdeling, senioren die doorgaans de 3de helft winnen en de Oldies die uit allerlei pluimages bestaan. Van stratenmaker tot directeur, Welsh of Engelgelsman. Hier is iedereen hetzelfde.nRespect staat hier hoog in het vaandel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid