facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rug Nek Praktijk

Rug Nek Praktijk

Info

Chiropractie in Lelystad. Onze focus ligt op het losmaken van vastzittende wervels om de pijn te verlichten en uw mobiliteit te verhogen.



"Onze focus ligt op het losmaken van vastzittende wervels om pijn te verlichten en mobiliteit te vergroten."

"Onze focus ligt op het losmaken van vastzittende wervels om pijn te verlichten en mobiliteit te vergroten."
Adres: Meenthoek 3, 8224 BS Lelystad
Telefoonnummer: 0320 331019
ln.kjitkarpkengur@tcatnoc
Stad: Lelystad
Route: Meenthoek 3
Postcode: 8224 BS



op zoek naar gerelateerd: chiropractisch centrum voor rug en nek, chiropractor blerick, chiropractor sittard, ervaringen pronk sneek, praktijk voor nek-, schouder- en armklachten groningen, rug en nekcentrum eindhoven, chiropractor roermond, prijs chiropractor
Recensies
Uitstekende chiropractor, tijdens de intake neemt hij de tijd om te achterhalen waar de pijn vandaan zou kunnen komen en past de behandeling daar op aan. Mijn klachten zijn sterk afgenomen. Ik beveel deze chiropractor zeker aan en ook een compliment voor de assistente, altijd vrolijk en maakt ook even tijd voor een praatje!
Deze Amerikaanse, niet nederlands sprekende chiropractor, lost geen problemen op!!! Veroorzaakt meer problemen en weigert zijn bevindingen in kennis te stellen. Kortom pure kwalkzalverij. Op de website wordt er ook niet vermeld, dat er alleen Engels gesproken wordt.
Ik ben super tevreden met deze chiropractor! Ik had ineens pijn in mijn onderrug, het straalde uit naar mijn billen en benen. Ik kon niet meer zitten, bukken, buigen, lopen of liggen. Na de 3e behandeling was het verholpen! Hij hielp mij ook met mijn stijve nek. Het is een aardige man en er is ook een aardige receptioniste aanwezig altijd met een glimlach, geweldig toch! Zeker een aanrader dus!!
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Jaren lang last van nek en rug klachten en die zijn na een aantal behandelingen duidelijk verminderd.
De assistente is enorm vriendelijke en gastvrij. Elke keer als ik er kom word ik goed geholpen en word er tijd voor je gemaakt. De chiropractor is een enorm sympathieke man. Zijn behandelingen zijn af bij mij heel erg effectief geweest. De praktijk ziet er super uit op het nieuwe adres. Mij zullen ze zeker terug blijven zien.
Fijne behandelingen met een chiropractor die echt betrokken is. Veel aandacht en dankzij de behandelingen van Scott kan ik weer volop sporten en werken zonder pijnklachten in mijn onderrug en knieeen.
Ik ben super tevreden met deze chiropractor!
Goed bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid