facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rug Medisch Centrum - RMC

Info

Informatie en weetjes over de meest voorkomende klachten die opgelost kunnen worden d.m.v. het toepassen van chiropractie.

Adres: Wagenmaker 6, 2631 RL Nootdorp
Telefoonnummer: 0153100606
Stad: Nootdorp
Route: Wagenmaker 6
Postcode: 2631 RL


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 14:00
Dinsdag: 06:00 - 14:00
Woensdag: 06:00 - 14:00
Donderdag: 06:00 - 14:00
Vrijdag: 06:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Rug Medisch Centrum Rotterdam, Chiropractor Delft, Tytron C-3000, Thermoscan rug, Pijn midden rug en ribben, Chiropractor zorgverzekering, Rugpijn straalt uit naar ribben
Recensies
Deze man weet waar hij mee bezig is. Eerst heeft hij me van een tennisarm afgeholpen toen dit bij de fysio niet lukte, en na anderhalf jaar lage rugpijn besloten maar weer eens te mailen. Na een kwarties was het probleem opgelost en ik spring weer over daken
Vriendelijk ontvangen door Willem . Hij heeft me heel goed geholpen! Geen last meer van mijn tennisarm!
De behandelingen bij Willem werken zeer effectief. Hij voelt goed aan waar de blokkades zitten en verhelpt dit goed. Al meerdere malen kennissen naar hem doorverwezen.
Chiropractor met zeer goede en doeltreffende behandelsessies. Altijd vriendelijk geholpen. Weet ook heel goed de grenzen van zijn eigen vakgebied en verwijst door naar andere therapeuten/doctoren indien nodig. Niet één slechte ervaring gehad in 15 jaar behandelen.
Met grote tevredenheid en snel van mijn tennisarm afgeholpen.
Top vent! Heeft echt aandacht voor je klachten en pakt deze heel doelgericht aan, is ook eerlijk over wat hij wel op kan lossen en wat niet en probeert de behandelingen zo efficient mogelijk in te zetten. Aanrader!
Vakman die zijn vaak verstaat. Rug voelt weer vrij van blokkades als hij mij behandeld heeft. Bij volgend rugprobleem weet ik het RMC weer te vinden.
Racistische knul die nergens verstand van heeft, ben naar huis gegaan met nog meer rugpijn en de volgende dag nog erger. Dringt aan voor gelijk een volgende afspraak. Dikke 0 jochie.
Kan echt letterlijk je leven veranderen. Van altijd pijn naar vrijwel pijnvrij is van een waarde die niet mag worden onderschat. Aarzel niet... ga...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid