facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rug en Nek Centrum Chiropractie Kuipers

Rug en Nek Centrum  Chiropractie Kuipers

Info

Gespecialiseerde Chiropractie/ Functioneel Neuro Orthopedische Rug en Nek Training



"Premium oplossingen voor traumatisch hersenletsel en chronische rugproblemenMaak kennis met de nieuwste inzichten, behandel- en trainingsmethoden, die verder herstel wel mogelijk maken"
Adres: Het Zwanevlot 314, 7206CS Zutphen
Telefoonnummer: +31575570080
Stad: Zutphen
Route: Het Zwanevlot 314
Postcode: 7206CS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Brain and Spine Rehab, Brain and Spine Rehab kosten, Chiropractor Zutphen, Brain and Spine Rehab review, Brain Rehab, Linda Radestad, BRAIN REHAB channel, Hersenschudding
Recensies
Na een ongeval had ik een hersenschudding waarbij de klachten in de loop van de maanden steeds erger werden en ik helemaal niet meer kon functioneren. Ik ben tig keer bij de dokter geweest, neuroloog, scans, ergotherapie en psychosomatische therapie; kortom ik ben de hele molen door geweest met nulresultaat. Toen ik echt niet meer wist wat ik moest doen kwam Arjen op mijn pad. Was ik maar gelijk bij Brain & Spine Rehab terecht gekomen! Vanaf mijn eerste bezoek wist ik dat het hier goed zat. EINDELIJK was er iemand die mij begreep en die na het uitvoeren van de juiste testen waaronder de QEEG precies zag waar het probleem zat. Arjen constateerde ook gelijk dat mijn nek instabiel was en hier lagen ook andere problemen die ervoor zorgden dat mijn lichaam 3 maanden continue onder zware stress had gestaan. Geen dokter of iemand in de medische zorg had überhaupt ooit naar mijn nek gekeken. Wat een opluchting dat ik eindelijk in de juiste handen terecht was gekomen. Alle behandelaars van Brain & Spine Rehab zijn geweldig en iedereen heeft maar een doel voor ogen: volledig herstel. Ik heb helaas gemerkt dat de reguliere zorg vrij weinig doet voor iemand die een langdurige hersenschudding heeft. Ik zou iedereen aanraden om zo snel mogelijk te starten want des te eerder je de juiste hulp krijgt, des te sneller je herstelt. Ik ben vol lof over deze kliniek en ik ben Arjen, Linda, Monique en Jeroen eeuwig dankbaar voor de expertise, fantastische zorgen en de beste behandeling die ik heb kunnen vinden in Nederland.
Op een moment dat het academische ziekenhuis mij niet verder kon helpen kwam Arjan Kuipers op mijn pad. Ik kende hem als een uitstekende chiropractor maar was verbaast over de enorme gevalideerde kennis die hij daarnaast ontwikkeld heeft in tientalle jaren. "Mijn" academisch ziekenhuis kijkt met grote belangstelling mee omdat BrianandSpine verder gaat dan wat zij kunnen doen. Als oud verpleegkundige ben ik sceptisch t.o.v. zorgverleners die claimen een 'laatstestrohalm' te bieden. Arjan wéét wat hij doet en weet de kansen én zijn grenzen. Het vraagt lef om je nek uit te steken in deze tijd. Arjan Kuipers doet dit vanuit zijn overtuiging “today standard care was yesterday experimental treatment”. Ook mijn academische medici geven aan "you don't know what you don't know". Ik zie de echte resultaten en krijg daarmee, mét wetenschappelijk bewezen behandeling, mijn leven terug waar er anders geen vooruitgang was geweest.
Voordat ik met de behandeling ben begonnen bij Chiropractie Kuiper had ik veel last van een pijnlijke schouders, nek, rechter arm en rechter knie. En daarbij stond ik ook niet recht op. Dit werd vooral veroorzaakt door de dagelijkse werkhouding en stress. Door dagelijks op de foame rol te liggen ben ik rechter op gaan staan en nam de pijnlijke en stijve nek, schouders snel af. Waarbij het gebruik van suplymenten als magnesium de stress beter de baas te kunnen. Al met al ben ik goed en prettig geholpen en begeleid door Jacob met een zeer positief resultaat.
Chiropractie Kuipers benaderd de mens als geheel. Klachten behandelen zij in samenhang met het lichaam, de wervelkolom en functioneren. Dit doen zij doeltreffend, deskundig en in een prettige sfeer. De werkruimtes zijn ruim, licht en prettig. De medewerkers allemaal zeer aardig en servicegericht. Ik vind dat chiropractie in de standaard dekking van de ziektekostenverzekering hoort en iedereen zo nu en dan een bezoek moet brengen. Dat helpt een boel klachten te voorkomen.
Na een lange tijd rond te hebben gelopen met lage rugpijn merkte ik na een aantal behandelingen al dat het weer de goede kant op ging. De klachten zijn grotendeels weg en met de adviezen van Jacob Steyn kan er actief verder aan werken. Bedankt voor je hulp Jacob!
Sinds enige tijd ben ik onder behandeling van Jacob Steyn voor artrose in de linkerheup. Dankzij de oefeningen en behandelingen heb ik vrijwel geen pijn meer. Ook is er weer uitzicht gekomen op een mobielere oude dag, zonder rollator of scootmobiel.
Bij Chiropractie Kuipers ben ik al 15 jaar klant en zeer tevreden over hun behandelingen. Ik ga er na toe met voetproblemen, nek, arm en rugklachten. Afz. Ton van den Breemen
Kundig en professioneel. Toegankelijk. Aanrader
Excellente service. Ik kan de EMS training aanbevelen. Daarnaast zeer geavanceerde tests gekregen met duidelijke interpretatie.
Ik ben erg goed geholpen, vriendelijke mensen die ook echt de tijd voor je nemen. Er werd niet alleen gekeken naar mijn probleem maar ook naar de achterliggende oorzaak en hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid