facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rudy Services - Computerhulp aan huis

Info

Rudy Services is het adres waar u moet zijn voor computer onderhoud, pc / laptop reparatie en computerhulp.



"Wij fixen het wel!De digitale wereld is volop in beweging. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en we hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?Met die gedachte biedt Studentaanhuis ruim 1.000 goed opgeleide computerstudenten een leuke, flexibele bijbaan in hun eigen vakgebied. En helpen zo inmiddels meer dan 100.000 Nederlanders bij al hun vragen en lossen problemen door het hele land snel en vakkundig op.Onze studenten kunnen onder andere helpen bij het instellen en opschonen van de computer, bij het maken van een back-up van alle belangrijke bestanden en bij het installeren van software en een virusscanner."
Adres: Landsherenstraat 1, 3641JC Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297228207
Stad: Mijdrecht
Route: Landsherenstraat 1
Postcode: 3641JC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ICT Wereld ICT Wereld 0 meter ICT Wereld is het adres waar u moet zijn voor computer onderhoud, computer reparatie ...
SolidQ It SolidQ It 1 km Al jaren klant. Staan altijd voor je klaar en personeel is altijd vriendelijk.
M.K. Computer Shop M.K. Computer Shop 2 km Snelle professionele service en zeer corona proof!
Match-Online Match-Online 2 km Match-Online is de toonaangevende software voor sierteelt bedrijven.
Feka ICT Feka ICT 2 km Feka geeft geweldige ondersteuning op het gebied van ICT. Als onze medewerkers vastlo...
Advisor ICT Solutions Advisor ICT Solutions 2 km In één woord: Professioneel!
Tonec Tonec 2 km TONEC is dé partner voor uw kantoorautomatisering en al uw overige vragen omtrent IT....
Basic Office Basic Office 2 km Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, kostenbesparingen en tips over printen, ...
Recensies
Ik ben ook deze keer uitstekend, prettig en netjes geholpen door student Kjell. Deze aardige student verdient een pluim voor de wijze waarop hij de problemen met mijn PC en mijn smartphone oploste. Ik ben dus zeer tevreden over hem, maar ook over de studenten van 'Student aan Huis' die mij vorige keren uit de brand hebben geholpen.
Voor het installeren van 2 printers zijn ze 1,5 uur bezig geweest. Kosten € 80,- Melding gemaakt dat ik het buiten gewoon lang vind voor het installeren van 2 printers door mensen die dit goed zouden moeten kunnen. Geen enkele reactie gehad meer van Student aan Huis. Slechte service!
Snel en duidelijk herstel van alles wat ik ooit fout deed. Desgevraagd zei hij dat als iemand nu aan mijn “oude” e-mailadres zou berichten dit niet meer zou kunnen. Omdat het nieuwe e-mailadres het dan zou overnemen. Wat schetst mijn verbazing toen ik toch e-mailberichten van mijn oude, duidelijk zichtbare e-mailadres ontving. Juist om dit voorkomen had ik student-aan-huis ingeschakeld.
Tayo heeft mij prima geholpen en goede adviezen gegeven. Mbt mijn aanvraag: ik kreeg geen bevestiging van mijn aanvraag via de mail. De mail die ik kreeg nav de afspraak bevatte geen klantnummer, terwijl je dat wel bij de hand moet hebben bij telefonisch contact.
Ben uitstekend geholpen door Delano. Hij belde keurig op tijd, nam de tijd, en nam het initiatief om een externe hulplijn in te roepen. Niet alle problemen konden worden aangepakt vandaar de externe hulp via chat bij Apple. Ook bij Apple kon ik dat probleem niet opgelost krijgen. Ik was mijn geadresseerdenbestand ineens kwijt, dus dat zal opnieuw opgebouwd moeten worden. Het zij zo.
Xandra was mooi op de afgesproken tijd. Ze had het probleem snel gevonden en verholpen. Nu heb ik al mijn films en clips nog en hoef ik er geen weken in te steken om al mijn CD's er opnieuw in te stoppen. Prima geregeld!
Hallo, Davey heeft goed geholpen, echter de HP printer kreeg hij in orde. Advies koop maar een nieuwe printer. Zelf heb ik met de ervaring controle van Davey Met de printer aan de gang gegaan. Alles uitgeschakeld. Printer opnieuw opgestart en gekozen voor de "standaard instellingen" en weer met WIFI verbonden draadloos Daarna op de computer de HP printer weer toegevoegd. Na "doorgaan niet originele HP cartridge kon ik de printer weer gebruiken. !!!! Mijn mechanische, hydraulische en pneumatisch ervaring van vele jaren geleden kwam nog van toepassing. analyse techniek Waarschijnlijk kan ik Davey en jullie hiermede helpen als er een soort gelijk probleem voor doet. Veder veel succes met jullie goede activiteiten H.G. de With
Koen was precies wat ik nodig had in mijn onwetende paniek situatie. Had alle juiste antwoorden hij was erg aangenaam om mee te werken had ook genoeg geduld met mij. Hij gaf mij ook een veel beter inzicht in mijn systeem...ik ben zeer tevreden.. Met dank Marian Meijs Brown.. Hij kwam op de fiets in de stromende regen...dedication noem ik dat...
Mijn pc probleem heeft Joost prima opgelost. Wat ik zeer op prijs gesteld heb: Hij gaf ook duidelijk uitleg over hoe het eea werkt. Een zeer vakkundige en erg vriendelijke jonge man. Bedankt!
Sander heeft ons prima geholpen. Ons probleem heeft hij opgelost. Bij de APK heeft hij ons betrokken en samen met ons bepaalde keuzes gemaakt. Hij legt alles goed uit en is een prettig persoon om over de vloer te hebben.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rudy Services - Computerhulp aan huis met het openbaar vervoer


Mijdrecht, Johan van Renessestraat 170 meter
526
Mijdrecht, Johan van Renessestraat 170 meter
526
Mijdrecht, Hoofdweg 240 meter
Mijdrecht, Roerdomp 360 meter
Mijdrecht, Ridderschapstraat 390 meter
526

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid