facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rubor Woonvloeren & Raamdecoratie

Info

Rubor Woonvloeren & Raamdecoratie heeft een breed assortiment als het gaat om vloeren en raamdecoratie.

Geschiedenis

Ons assortiment bestaat uit PVC vloeren, houten vloeren, vinyl vloeren, laminaat vloeren, linoleum vloeren en meer! Wij hebben vloeren in zowel strook- als tegelvorm.

Rubor Woonvloeren richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en is leverancier van alle vooraanstaande merken welke we tegen de scherpste prijzen aanbieden.

Naast vloeren hebben we ook een groot aanbod betreft raamdecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, enkel- en dubbelplissé, finesse, rolgordijnen, vouwgordijnen en meer.



"Rubor Woonvloeren is dé specialist voor PVC-vloeren maar biedt aansluitend ook een breed scala aan andere type vloeren waaronder laminaat, houten vloeren, marmoleum, tapijt en vinyl. Met onze uitgebreide kennis en expertise adviseren wij u graag bij de keuze van de juiste vloer. Bovendien bieden wij het complete pakket, inclusief ondervloeren, plinten, onderhoudsproducten en andere accessoires. Bij Rubor Woonvloeren vindt u alles onder één dak, zodat u niet verder hoeft te zoeken."
Adres: Dorpsstraat 56, 5761BP Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0611446347
ln.nereolvnoowrobur@ofni
Stad: Bakel
Route: Dorpsstraat 56
Postcode: 5761BP



op zoek naar gerelateerd: rubor vloeren, rubor deurne, rubor raamdecoratie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Naast dat ze topkwaliteit leveren hebben ze ons ook erg goed en snel geholpen met een scheve ondervloer op de 1e verdieping. Ruud is met spoed de vloer komen egaliseren waardoor wij weer nieuwe laminaat hebben kunnen leggen! Bij Rubor werken ze snel, professioneel en ze laten alles schoon achter ook niet onbelangrijk!
Geweldige service. Heel erg veel keus. Erg blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid