facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rubo Parketvloeren

Rubo Parketvloeren
Adres: Stadhoudersweg 130 , Rotterdam 3039 CM, NL
Telefoonnummer: 010 466 7879
Stad: Rotterdam
Route: Stadhoudersweg 130
Postcode: 3039 CM


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: rubo parket den haag, houten vloeren rotterdam, parketvloer rotterdam, hd parket, parketvloeren capelle aan den ijssel, parketshop rotterdam, b&w parket, dh parket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leen Bakker Leen Bakker 901 meter
Marmolux Marmolux 1 km Ik heb als architect inmiddels zeker 40 opdrachtgevers blij kunnen maken met de werkz...
Euro Tapijt Euro Tapijt 2 km Aardige mannen, die goed werk en kwaliteit leveren. Onlangs vloer pvc visgraat en tra...
Supertapijt Supertapijt 2 km Supertapijt is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van alle soorten vloerbede...
Roobol Woonwinkels Roobol Woonwinkels 4 km Gewoon een van de betere bedrijven. Vriendelijk en oprecht personeel. Ook leveren ze ...
Atlas Meubel Atlas Meubel 5 km Allereerst wat een prachtige zaak! Vervolgens uit gebreid de tijd voor mij genomen om...
Recensies
Hele goede ervaring met het leggen van een laminaatvloer. Snel, keurig gelegd en alles volgens afspraak. Rubo is voor mij een aanrader, in de eigen wijk!
De service bij Rubo is echt goud! PVC ben hen besteld en zelf een legger geregeld. Ondanks de keuze voor eigen legger boden ze de helpende hand toen wij het even niet meer wisten. De zelfde avond nog! Echt een top zaak met een top service!
Vijf jaar geleden een vloed gekocht bij Rubo Parket. Vriendelijk geholpen en echt een goed gevoel over. Toen we echter in ons nieuwe huis kwamen kijken na leggen van de vloer schrokken we ons rot. Ten eerste bleken er tussen muur en parket enorme spleten over te bleven. Onprofessioneel weggewerkt met aluminium plintjes. Na commentaar hierop is dit met houten latjes van dezelfde kleur als het parket opgelost. Ten tweede zaten er enorme gaten in de planken waar knoesten hadden gezeten. Dit was meestal met een zwart vulmiddel opgevuld maar enorm lelijk en niet zoals het voorbeeld in de winkel. Volgens een andere pakketboer ligt dit aan het niveau van hout dat gekozen wordt. Nu 5 jaar later zijn de houten plinten nagenoeg allemaal prullenbak waardig. Het bleek een hout latje te zijn met een houtkleurig plaksel erop dat loslaat. Dit doet het in de gang waar veel wordt gelopen maar ook gewoon achter kasten waar geen mensen langskomen. De parketvloer zelf begint op sommige plekken los te laten van het hout eronder Valt dan op dat het slechts enkele mm dik is. Volgens een expert zelfs te dun om op te schuren en opnieuw te lakken. Ik stap hier nooit meer binnen dan maar iets meer betalen voor een goede vloer.
Mooie vloer gekocht bij Rubo die ze ook mooi strak hebben gelegd. De vloerenlegger is zelfs op 2 verschillende dagen komen leggen, op mijn verzoek, omdat ik wat problemen had met de originele vloer in de keuken en daar dus nog niet gelegd kon worden. Super service!
We zijn op zoek zijn naar een houten vloer voor onze nieuwe woning. We hebben al heel wal winkels bezocht, dit was de zesde zaak in omgeving Rotterdam. Helaas de eerste zaak met een enorm arrogant persoon en hoge legprijzen in vergelijking met de markt dat het voor ons niet meer de moeite is om en nog eens heen te gaan. Jammer.!
Een ander huis in 1 dag! Ik ben blij met mijn nieuwe bamboevloer. John van Rubo Parket heeft die netjes gelegd.
Had zo'n behoefte aan iemand die eens de tijd neemt en écht met je meedenkt. Dat deed Henk! Niet te vergelijken met een Gamma of Karwei. Qua prijzen wel, maar als het om de service en vakkundigheid gaat, moet je zeker hier wezen! Aanrader.
Zeer tevreden met onze nieuwe vloer. Goed geselecteerd assortiment, helder advies en vlotte service. Aanrader!
Mooie en goede vloeren, zeer vakkundig personeel in dienst voor het uitstekend leggen van het parket. Ook daarna van goed advies voorzien. Zeer tevreden over deze winkel.
Uitstekende service van Rubo Parket in Rotterdam. We hadden tussen de feestdagen door snel olie nodig voor onze vloer. Dankzij Henk in ‘t Veld werd dit, ondanks de feestdagen, supersnel geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid