facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruben Hiemstra - Websites & ICT

Ruben Hiemstra - Websites & ICT

Info

Hallo! ik ben Ruben Hiemstra. Leuk dat je op mijn pagina kijkt! Ik ben werkzaam in de internetwereld. Voor meer informatie kijk op: rubenhiemstra.nl



"Ik ben Ruben, afkomstig uit Franeker, en ik help jou met je computer problemen en maak websites voor jouw bedrijf. Nieuwschierig? Kijk op mijn website voor meer informatie."
Adres: Waagstraat 3, 8801LG Franeker
Telefoonnummer: 0629026524
Stad: Franeker
Route: Waagstraat 3
Postcode: 8801LG


Recensies
Ruben heeft meerdere websites voor ons gemaakt en daar zijn wij erg te spreken over. Ruben is altijd goed bereikbaar, past zich snel aan, snapt wat wij willen en denkt met ons mee. En nog het allermooiste: als Ruben bij ons op kantoor is neemt hij zelf het initiatief om een bijdrage te leveren aan onze wekelijkse vlog. Vooral mee door gaan!
Enige tijd geleden ging onze site zijn eigen leven leiden. Ruben heeft dit in zeer korte tijd, naar tevredenheid, opgelost. De site is gemoderniseerd en verbeterd. Wij hebben voor Ruben gekozen omdat hij korte lijntjes heeft met XXL-webhosting. Over hen zijn we ook super tevreden. De combinatie is voor ons Top!
Maak sinds een enige tijd gebruik van de expertise van Ruben Hiemstra. Met name e-mail en webhosting en alles wat daar tussen valt Denkt mee met de klant, is flexibel en bijna altijd bereikbaar.
Wil je een website laten bouwen of je ict diensten laten stroomlijnen Ruben is je man. Ouderwetse en degelijk zakelijk en duidelijk. Zoals Ict zaken geregeld horen te worden.
Als je met Ruben iets afspreekt komt het altijd goed. Hij is kundig, recht door zee en komt altijd met een passende oplossing.
Aanrader! Ruben denkt met je mee, is flexibel en goed bereikbaar als je problemen en/ of vragen hebt.
Prachtige website heb je voor ons gemaakt Ruben, ziet er professioneel uit.
Prettige jongen om mee samen te werken! Komt met oplossingen en regelt het gewoon en snel.
Blij mee Deelt altijd ideeën en geeft tips en advies
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe website!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid