facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruben Betsema Wonen in Stijl

Ruben Betsema Wonen in Stijl

Info

Wonen in Stijl; een interieur winkel in het centrum van Balk met 3 etages vol woonplezier. Veel unieke en mooie producten passend bij elk interieur!

Geschiedenis

Iedereen is uniek. Dit maakt dat elk huis zijn eigen stijl en sfeer heeft. In onze winkel is er voor iedereen iets moois vinden in uw eigen stijl en wat dus bij uw eigen interieur past. Klassiek, landelijk, industrieel, modern, futuristisch, koloniaal, etnisch noem maar op. Onze gezellige woonwinkel is gevestigd in het centrum van Balk en telt maar liefst 3 etages vol met de leukste decoraties, comfortabele zit-meubelen en unieke meubels.
Kom gezellig eens langs en laat u verrassen!



"In onze winkel is er voor iedereen iets moois te vinden. In uw eigen stijl en wat dus bij uw eigen interieur past. Retro, klassiek, landelijk, industrieel, modern, koloniaal, etnisch; noem het maar op. Wij ontvangen u graag in onze showroom!"
Adres: Meerweg 2, 8561 AT Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514603007
ln.amestebnebur@ofni
Stad: Balk
Route: Meerweg 2
Postcode: 8561 AT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kado en Zo Balk Kado en Zo Balk 70 meter Veel leuke spullen te koop en aardige mensen
Timmer en onderhoudsbedrijf J Bruinsma Timmer en onderhoudsbedrijf J Bruinsma 854 meter [email protected] www.timmerbedrijfbruinsma.nl
Betsema Groep Betsema Groep 957 meter Mijn woning is vorig jaar opgeleverd door Betsema en er zijn sindsdien meerdere gebre...
PH Installaties PH Installaties 1 km PH Installaties is een installatiebedrijf gespecialiseerd in gas, water,verwarming...
Recensies
Ruben Betsema Wonen in Stijl is een hele mooie sfeervolle winkel gerund door het gepassioneerde en gedreven stel Ruben en Putu. Ze maken tijd vrij voor je en de koffie is altijd klaar. De winkel is net even anders dan andere meubelzaken. En zeker niet te vergeten de service is fantastisch, net als huisleverancier/fabrikant meubelfabriek het Anker. Dus zeer de moeite van een bezoek aan de winkel waard.
Grote winkel met ruim assortiment en mooie meubels. We waren al een tijdje op zoek en vonden gelijk alles wat we nodig hadden. Gisteren is onze bestelling aangekomen, mooi op tijd. Werd allemaal netjes geleverd, de meubels staan geweldig in onze woning en het is hele goede kwaliteit. Het tafelblad werd ter plekke aangepast en op de nieuwe poot gemonteerd. Erg tevreden mee!
Mooie zaak. Met personeel dat nog echt meedenkt. Meubel verzorgings product werd op mijn verzoek direct nagestuurd. Dus ook een prima service na aankoop. Chapeau.
Mooie winkel. Mooi assortiment. Veel keus. Aardige verkoper/eigenaar met verstand van zaken. Zeer snelle levering van onze tafel. Deden niet moeilijk over de afstand.
Prachtige winkel, met diverse ingerichte hoekjes. Van banken tot wanddecoratie, er is van alles verkrijgbaar. Behulpzaam personeel. De winkel ziet er netjes en verzorgd uit, interieurverzorgster doet haar werk goed . Zeker de moeite waard om de mooiste woonwinkel van Friesland te bezoeken .
Kennis, creativiteit, vakmanschap, humor, klantvriendelijkheid, dit zijn zo even wat woorden die te binnen schieten als ik denk aan ‘Ruben Betsema Wonen in Stijl’. In 2021 hebben wij een super gave eettafel aangeschaft. Ruben heeft een tof houten blad geregeld zoals wij het voor ogen hadden en een koperen onderstel van Jess design eronder gezet. Daarbij 4 leren eetkamerstoelen van Jess en het plaatje was compleet voor ons! Hier een hele blije familie Namasté
Geweldige woonwinkel! Super vriendelijke eigenaar en zijn lieve vrouw. We voelen ons gelijk welkom! Dankjewel! Terhima kasih! Groetjes uit Rotterdam!
Prachtige woonwinkel met stoere, stijlvolle meubelen. Super geholpen door Ruben Betsema!
Super geholpen en eindelijk mijn tafel gevonden! Word nu klaargemaakt en volgende week al gebracht. Ook een suar bank erbij en nieuwe stoelen die komen wat later kan niet wachten!!!
Prachtige winkel. Ruben is ook erg enthousiast. Dat zie je terug in de producten. Update 21-08-2022 > onveranderd goed en enthousiast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid