facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rubberboot Holland

Rubberboot Holland

Info

Rubberboot Holland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en onderhoud van RIB-rubberboten.

Geschiedenis

Rubberboot Holland is de specialist op het gebied van rubberboten. U kunt bij ons terecht voor zowel verkoop, onderhoud als reparatie. Wij zijn officieel dealer van Capelli, Bombard en Zodiac rubberboten alsmede van Honda, Yamaha en Evinrude buitenboordmotoren.



"DE SPECIALIST IN RUBBERBOTEN, RIBS EN BUITENBOORDMOTOREN!Rubberboot Holland is een dynamisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van rubberboten, RIBS en buitenboordmotoren. Ware professionals die al decennia gespecialiseerd zijn in verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken rubberboten en buitenboordmotoren.Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsmerken en zijn officieel dealer van Capelli, Zodiac en Bombard rubberboten en Honda, Yamaha en Torqeedo buitenboordmotoren.Wij hebben altijd een zeer groot aanbod van rubberboten en RIBS bij ons in de showroom staan. Aarzel niet om contact op te nemen of langs te komen en de RIB's in het echt te zien bij ons in Aalsmeer vlakbij Amsterdam."
Adres: Lakenblekerstraat 56, 1431 GG Aalsmeer
Telefoonnummer: 0756313518
Stad: Aalsmeer
Route: Lakenblekerstraat 56
Postcode: 1431 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Rubberboot shop, Jet rubberboot, Gebruikte rubberboot, Rubberboot Yamaha, RIB reparatie amsterdam, Zodiac reparatie, BB-Line rubberboot, Zodiac Cadet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bootservice Aalsmeer Bootservice Aalsmeer 3 km Wel een trappetje erbij leveren, verder een topper
Van der Schilden - De Jong Van der Schilden - De Jong 3 km Botenbouw Scheepsmotoren Staalconstructies Technische ondersteuning
Zeilmakerij Aalsmeer Zeilmakerij Aalsmeer 4 km Zeil raam mooi gemaakt zeker een aanrader.
Jachthaven Stenhuis Jachthaven Stenhuis 4 km Zeer prettige mensen, die proberen je zo goed mogelijk te helpen. De mensen, die op d...
Recensies
Gister heb ik mijn zodiac boot mogen ontvangen De verkoper heeft verstand van zaken en bood me na een gesprek over wat zocht de Zodiac cadet alu aan Omdat ik niet in de buurt woon hebben ze hem laten bezorgen de communicatie over de bezorging was prima Kortom ik ben zeer tevreden bedankt
Fantastisch bedrijf. Eerlijk, heel erg behulpzaam, goede adviezen. Mooie boten. Alles volgens afspraak. Goede bereikbaarheid. De klant is echt koning! Kom hier zeker terug en zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
super service! Onze boot was lek, en ze hebben hem voor me opgehaald en weer teruggebracht, binnen 5 dagen was hij klaar! Heel erg blij mee!!
Na eerdere degelijke reparatie van mijn rubberboot ben ik teruggekeerd; deze keer voor een nieuwere en iets ruimere tweedehands Zodiac die door Rubberboot Holland via marktplaats werd aangeboden. Prettige en duidelijke commucatie; uitgebreide uitleg; tussentijdse updates over voortgang en goede service dus wat mij betreft een aanrader!
Wat n top bedrijf ! denken echt met je mee en zijn erg behulpzaam. Ook nadat de koop is gesloten zijn ze nog super meedenkend en bereidwillig je te helpen. Je kunt je boot daar ook laten onderhouden zelfs stallen in de winter. Briljant! Tom, Erwin en Imre, super bedankt :-
Ik vind dit dus een topzaak, s'morgens gebelt voor een nieuw rubberbootje en kon deze de zelfde dag nog ophalen. Mooie zaak met een eerlijk en goed advies. Vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Ik ging met blij gezicht op huis aan. Aanrader.
Zeer chaotisch bedrijf. Zeer slechte interne communicatie en communicatie met de klant. Wacht nu al maanden op de papieren bij de trailer die ik gekocht heb bij ze en wordt alsmaar aan het lijntje gehouden. Vriend van me heeft een RIB van €100.000 bij ze gekocht. Die bleek te lekken en ze hadden per ongeluk benzine in zijn watertank gegooid en dat niet gemeld. Zijn water smaakte naar benzine. Zo'n ongelukje kan gebeuren, het niet melden niet.
Erwin weet waar hij het over heeft, doet altijd wat hij beloofd. In 2015 een boot bij hem gekocht. Boot had na een tijdje wat issues, meeste anderen hadden gezegd, “garantie verlopen”, jammer. Niet Erwin, die zegt alleen maar “breng maar, los ik op”, en dat doet hij dan ook. Top service, goede kwaliteit en betrouwbaar.
Goed bedrijf met veel assortiment. Erwin is een vakman die veel verstand van zaken heeft. Daarentegen moet Daan nog heel veel leren want hij liegt de boel bij elkaar en komt nooit zijn beloftes na. Als je serieus iets wilt weten wat klopt altijd naar Erwin vragen.
De wens was een kleine rubberboot met een dikke motor en wat doe je dan? Juist, internet op zoek naar informatie. Drie verschillende bedrijven aangeschreven die rubberboten verkopen en om een prijs gevraagd. Alle boden netjes een rubberboot met een motor aan zoals gevraagd alleen Rubberboot Holland stuurde een mail terug wat wil je knuppelbediening, elektrische starter etc. Oké eerst maar even gebeld en ik kreeg Erwin aan de telefoon.Hij gaf mij gelijk een goed gevoel en attendeerde mij op details zoals registratie van de boot en de nummers die zichtbaar op de boot moeten worden geplakt, als je een elektrische starter neemt dan met de accu voorin voor het gewicht, slot voor de motor, stootwillen, aflevering of kom je de boot halen etc. Alles doorgesproken en een week later werd de boot netjes thuis afgeleverd met uitleg, en wat een klein bommetje!! Super stabiel de Zodiac, prachtige motor en zelfs met 4 personen als een raket over het water. Erwin en team bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid