facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruïne van Brederode

Info

Gesloten tot 6 april 2020 i.v.m. Coronavirus. Due to Coronavirus closed until April 6.

Geschiedenis

Dit is de officiële Facebookpagina van de Ruïne van Brederode. De ruïne was ooit het stamslot van de machtige Heren van Brederode, die verbonden waren met de Graven van Holland.
De ruïne is eigendom van de Stichting Monumenten Bezit en wordt beheerd door de Stichting Heerlijkheid Brederode.
Van maart tot november open. Bezoek de ruïne, kom alles te weten over de familie Brederode, verbaas je over de Middeleeuwse martelwerktuigen en beklim de donjon voor een mooi uitzicht. Sluit af op ons terras op de voorburcht. Voor kinderen hebben we een speurtocht, verkleedkleren en echte houten paarden. Kijk ook op onze website voor evenementen, rondleidingen, concerten en andere activiteiten.
Het is mogelijk om uw eigen activiteit op de ruïne te houden, o.a. fotoshoots, muziekuitvoeringen, feesten en partijen. Het is tevens een officiële trouwlocatie. Neem voor deze persoonlijke activiteiten telefonisch contact op of via de mail: [email protected].
Ook kunnen er kinderfeestjes worden gehouden. Neem daarvoor contact op via de mail: [email protected]
De ruïne is helaas nauwelijks toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Adres: Velserenderlaan 2, 2082 LA Santpoort-Zuid
Stad: Santpoort-Zuid
Route: Velserenderlaan 2
Postcode: 2082 LA



op zoek naar gerelateerd: Ridders van Brederode, Theetuin Ruïne van Brederode, Stichting Heerlijkheid Brederode, Brederode Playmobil, brederode - wikipedia, Brederode holding, Facebook Ruïne van Brederode, Brederode Den Helder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schloss Brederode Schloss Brederode 0 meter Mooie ruïne. Leuk om te bezoeken. Aanrader voor jong & oud. #xan
Brederode Castle Brederode Castle 33 meter Super leuk gedaan. De vrijwilligers helpen en vertellen je over de historie van het k...
Ruïne van Brederode Ruïne van Brederode 49 meter Super leuk gedaan. De vrijwilligers helpen en vertellen je over de historie van het k...
Recensies
Mooie ruïne. Leuk om te bezoeken. Aanrader voor jong & oud. #xan
Fraaie kasteel ruïne. Makkelijk om er te parkeren en dan een bezoekje te brengen aan dit imposante kasteel.
Prachtig monument waar de geschiedenis op een mooie manier wordt overgebracht door de beheerders en vrijwilligers. Na afloop nog een heerlijke kop koffie gedronken in de kasteeltuin.
Een heel mooie plek. De mensen hebben erg hun best gedaan om een tentoonstelling te maken van oude landhuizen in Kennemerland. Ik kwam in de jaren begin 1960 regelmatig bij de ruïne toen was het alleen maar oude stenen. Nu maken de beheerders met een mooi verhaal uit de geschiedenis de ruïne interessanter. Ga zo door.
Prachtige ruïne met een indrukwekkende geschiedenis waar meer recht aan gedaan zou worden door meer bevlogen medewerkers. Anderhalve meter afstand houden van andere bezoekers is niet mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid