facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RTV9

RTV9

Info

RTV9 verzorgt het lokale nieuws vanuit Nieuwegein, IJsselstein en Lopik via radio, tv en internet

Caiway kanaal 12
Ziggo kanaal 45
KPN kanaal 300

Geschiedenis

Over RTV 9

RTV 9 is de streekzender voor de regio Lekstroom, een prachtig gebied in het zuid-westen van de provincie Utrecht. RTV 9 maakt radio- en tv-programma's gericht op de 9 kernen van de gemeente Lopik en de plaatsen IJsselstein en Nieuwegein. Dagelijks brengen we u via radio, internet en tekst-tv op de hoogte van de ontwikkelingen in uw woonplaats. Actueel streeknieuws, lokale politiek, regionale sportprestaties, gesprekken met mensen uit de buurt, kerkelijke informatie en regionale uitgaanstips. Met RTV 9 weet u wat er speelt in uw omgeving.

In de daguren op Radio 9 brengen bij u lokale informatie, aandacht voor gebeurtenissen in de streek en muziek voor iedereen tijdens het werk, thuis of in de auto. Dat is Radio 9 Infotainment. Met op het hele uur het landelijk nieuws en elk halfuur het streeknieuws en het regioweer. Met deze luchtige mix van informatie en muziek blijft u goed op de hoogte van de gebeurtenissen bij u in de buurt. In de avonduren zijn er doelgroepgerichte programma’s zoals over cultuur of voor senioren, jongeren, Indo’s, Hindoestanen. Optimaal afgestemd op hun beleving en informatiebehoefte.

Op de tv is in IJsselstein, Lopik en Nieuwegein RTV 9 Tekst TV te zien met het laatste nieuws uit de regio en veel foto's. Op zaterdag en zondag (op ieder heel uur vanaf 9.00 uur) kunt u actuele tv reportages bekijken en tv programma's zoals Wat een Week!, Typisch 9 TV of MijnThuis.

Aan onze website wordt met net zoveel zorg gewerkt als de andere media. Er is gekozen voor een interactieve opzet, zo kunt u meepraten over actuele gebeurtenissen, tijdens het werk op uw computer meeluisteren naar Radio 9 of meekijken naar tekst tv. Daarnaast vindt u de meest actuele programmagegevens en leest u meer over komende bijzondere programma's. Net als het laatste streeknieuws en de activiteiten.

Wij zijn een organisatie van vrijwilligers. De vrijwilligers komen uit alle delen van de gemeenten. Daarmee levert de omroep een bijdrage aan een grotere samenhang tussen de verschillende kernen en wijken waaruit de gemeenten Lopik, IJsselstein en Nieuwegein bestaan.

Adres:
Stad: IJsselstein


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rockpaleis Rockmuziek Rockpaleis Rockmuziek 0 meter Helaas is het radio programma gestopt.
Recensies
Jammer dat jullie Stopen
Helaas gestopt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid