facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RTV Katwijk

RTV Katwijk

Info

Lokale omroep Katwijk

Geschiedenis

RTV Katwijk is de omroep voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Voor de fusie hadden alle dorpen een eigen radio en tv zender. Rijnsburg had SOR/ Mebora en Katwijk en Valkenburg de 'VLOK'. Na de fusie in 2007 zijn de omroepen verder gegaan onder de naam RTV Katwijk. RTV Katwijk maakt naast radio ook televisie. Ook wordt de website actief betrokken in radio- en televisieprogramma's. Met onder andere het forum en de poll probeert RTV Katwijk de kijkers en luisteraars te bereiken.

Onze taak

Ruim 200 vrijwilligers staan iedere dag weer voor u klaar om u het lokale geluid te laten zien en horen. Verder zijn er drie betaalde krachten om de nieuwsvoorziening actueel te houden. Onze slogan is niet voor niets: krachtig aan de kust!

Producten

U kunt RTV Katwijk ondersteunen door lid of vrijwilliger te worden. Een lidmaatschap kost u slechts 9 euro per jaar en zorgt er voor dat RTV Katwijk vernieuwende en actuele programma's kan blijven maken!

Adres: Rahusenstraat 2a, 2225 TW Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0714013551
ln.kjiwtakvtr@eitcader
Stad: Katwijk
Route: Rahusenstraat 2a
Postcode: 2225 TW



op zoek naar gerelateerd: rtv katwijk frequentie, rtv katwijk nederlandse radio, rtv katwijk telefoonnummer, katwijk nieuws, rtv katwijk facebook, rtv katwijk youtube, medewerkers rtv katwijk, alles over katwijk
Recensies
Prettige mensen die prima kwaliteit leveren.
Fijne uitzending gehad.
Mooie nieuwe goed uitgeruste studio
Een kleinschalig, maar een uitstekende lokale omroep
Krachtig aan de kust
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid