facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RTC IJshockey Midden Nederland - Dordrecht

RTC IJshockey Midden Nederland - Dordrecht

Info

Regionaal Talent Centrum IJshockey, combinatie van topsport & opleiding en school. Beloftevolle spelers vanaf 10 jaar kunnen, na screening, deelnemen.

Geschiedenis

Extra training en begeleidingsmogelijkheden voor jonge, beloftevolle ijshockeyers vanaf de leeftijd van 10 jaar en ouder. 4 maal per week op het ijs, meerdere droogtrainingen en begeleiding op voeding, mentale gesteldheid en kracht/stabiliteit. Ook is er frequent klassikale les en zijn de spelers welkom in het Talent Centrum. DE omgeving waar een topsportsfeer heerst en talenten van diverse andere RTC-sporten elkaar ontmoeten. Spelers kunnen er ontspannen, eten (zelf meenemen) en huiswerk maken. Ook zijn hier de werkplekken voor de talentcoaches en een professionele vergaderruimte voor bijeenkomsten of groepssessies.
Kortom; het nieuwe RTC IJshockey in Dordrecht is the place to be!!!

Adres: Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht
Telefoonnummer: 0787111600
Stad: Dordrecht
Route: Fanny Blankers-Koenweg 10
Postcode: 3318 AX


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 13:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht 0 meter Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD)
Sportboulevard Dordrecht - Optisport Sportboulevard Dordrecht - Optisport 32 meter Fijne sportlocatie. Ik kom er zelf voor de fitnessruimte, maar het zwembad ziet er go...
DIJC de Winterkoning DIJC de Winterkoning 2 km Fantastische plek en mooie schaatsbaan. Kan niet wachten tot we weer open gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid