facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RST motorkleding

RST motorkleding

Geschiedenis

motorkleding merk te koop bij Bergsmamotoren

Producten

motorkleding motorlaarzen motorkleding accessoires.Brede range voor damesmotorkleding.

Adres: Eigen haard 27c, 8561 EX Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-22642922
ln.gnidelkrotomtsr@ofni
Stad: Balk
Route: Eigen haard 27c
Postcode: 8561 EX



op zoek naar gerelateerd: rst motorkleding dealer, rst motorlaarzen, rst dealer, rst adventure, rst handschoenen, rst motorcycle clothing, motorkleding groothandel, rst broek
Recensies
Fijne eigenaar die de tijd neemt en je goed adviseert als beginnende motor rijder. Nieuwe set kleding gekocht, broek ritste niet goed en handschoenen zaten niet lekker. Geen enkel probleem, voor beide nieuwe spullen gekregen ondanks dat het al gedragen was.
Een mooi motorzaakje midden in het centrum van Balk.
Wat een fijne zaak en eigenaars. Motor gekocht maar 2 jaar niet gereden eigenaar dacht gelijk mee en heeft de motor achter neer gezet zo dat ik rustig kon beginnen.
Hier eind vorig seizoen een motor gekocht, naderhand bleek er een klein maar hinderlijk probleem te zijn. Alleen was niet helemaal duidelijk waar het vandaan kwam. Dit werd gelijk goed opgepakt en in overleg dit voorjaar opgelost. Kosten nog moeite zijn gespaard en er is alles aan gedaan om het probleem te vinden en op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gelukt, en de motor is weer netjes bij mij thuis bezorgd. Ik zal dus ook niet twijfelen en hier zo weer naar terug gaan.
Leuke, kleine motorzaak. Zeer vriendelijke ontvangst en eigenaar neemt de tijd voor je. Wij hebben uiteindelijk de motor waar we interesse in hadden niet gekocht, maar ben je geïnteresseerd in een motor bij Bergsma , dan is het zeker de moeite waard een afspraak te maken.
Prima adres en goede service, ik zou mijn volgende motor hier zo weer kopen. Ik had niet eerder tijd voor het ophalen dan na drie weken, dat was geen probleem ondanks meerdere biedingen van anderen. Was keurig afgeleverd met beurt en nieuwe band, klasse. Bij vertrek zelfs nog de eigen handschoenen van Johan overgenomen, omdat hij nieuw niet in mijn maat had liggen. Aanrader, adres om te onthouden
Fantastische service. Lekke band gereden in de buurt prop door ANWB gezet en daarna door gereden naar Bergsma. Hij had de band op voorraad en kon er meteen onder gezet worden. Super! Mooi leuke zaak en top service!
Een aanrader! Erg vriendelijk, goede service en een mooie zaak. Ik blijf hier zeker komen voor kleding en onderhoud.
topper op twee wielen - motorcycle guru - beste. service in Friesland!
Een echte vakman en motor liefhebber. Weet altijd een oplossing. Heeft ie het niet dan besteld hij het waar je bij staat en weet je ook meteen wat het kost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid