facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RSR Taxi and Touringcar Services B.V.

RSR Taxi and Touringcar Services B.V.

Info

Touringcar vervoer op maat van 30 tot 1000 personen. Rolstoelen kunnen bij ons ook uiteraard mee. Alle touringcars zijn voorzien van een lift.
schoolreizen, werkweken, bedrijfsuitjes, dagtochten voor groepen.
Kijk in onze dagtochten programma 2018.

Geschiedenis

RSR Taxi and Touringcar Services B.V. is een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in Oosthuizen (Noord-Holland).
Wij verzorgen graag al uw Bus- en Taxi vervoer, variërend van schoolreisjes, dagtochten, feestavonden, bedrijfsuitjes of een dag weg met familie en vrienden al dan niet door ons geregeld.

Voor RSR Taxi and Touringcar Services B.V. is geen enkel vervoer een probleem, daarom behoren meerdaagse reizen en uitjes naar het buitenland ook tot de mogelijkheden.
Al uw wensen met betrekking tot touringcar vervoer, in welke vorm dan ook, voeren wij graag voor u uit.

Ook Rolstoelen in de Touringcar is bij ons gewoon, met een hydraulische lift gaan deze mee in de Touringcar, van te voren worden dan een aantal stoelen aangepast naar het aantal rolstoelplaatsen.

Vraag vrijblijvend via onze website een offerte bij ons aan, wilt u toch liever iemand persoonlijk spreken bel dan met ons. Tel.: 0299-401824



"Bus verhuur voor kleine en grote groepen, van 20 t/m 400 personen. Wij beschikken over touringcars die zijn uitgerust met een rolstoellift voor mindervaliden & ouderen. Tevens organiseren wij complete dagtochten en schoolreizen in het binnen- & buitenland. #Rolstoelbus # Dubbeldekker #SchoolreizenSinds 2018 ook een vestiging in Purmerend."
Adres: Doelwoud 3, 1474 JB Oosthuizen Oosthuizen
Telefoonnummer: 0299-401824
Stad: Oosthuizen
Route: Doelwoud 3
Postcode: 1474 JB Oosthuizen



op zoek naar gerelateerd: Rijnders Touringcars, Rijnders Reizen
Recensies
Bijzonder goed Touringcar bedrijf vakmensen maar betrokkenheid staat ook hoog in het vaandel, TC ook met lift
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid