facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rsmeubel

Rsmeubel

Info

Betaalbare meubelen op maat en naar wens gemaakt!
Te bestellen via de website of in onze showroom.

Onze showroom is geopend op:
Do.avond: 19.00-21.00
Vr: .10.00-17.00
Zaterdag:10.00-15.00
Ook werken wij op afspraak mocht dat u beter uitkomen.

Geschiedenis

Wij stellen u en uw wens centraal, van daaruit gaan wij te werk. Het resultaat is een uniek product speciaal voor u gemaakt!



"Massivewood is specialist in het maken van massief houten eiken meubelen voor particulieren en bedrijven, toegankelijk voor iedereen tegen een eerlijke prijs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw eigen unieke op maat gemaakte meubelstuk. Daarnaast leveren wij ook een breed assortiment aan stoelen en lampen en andere woonaccessoires. Kom gerust eens binnenlopen in onze sfeervolle showroom in IJsselmuiden. De koffie staat voor u klaar."
Adres: Tuinderweg 2, 8271 PJ IJsselmuiden
Telefoonnummer: 0646600047
Stad: IJsselmuiden
Route: Tuinderweg 2
Postcode: 8271 PJ



op zoek naar gerelateerd: rsmeubel review, tv meubel eiken staal, rs meubel mastenbroek, hout en staal meubels, meubels ijsselmuiden, steigerhout ijsselmuiden, tuindersweg 2 ijsselmuiden, sidetable steigerhout met stalen frame
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Sfeerhoeve De Sfeerhoeve 2 km Zeer mooie plank afgewerkt met LED-strip gekocht. Naar aanleiding van reviews hierond...
Kragt Interieur Kragt Interieur 3 km Vorige week is onze bank geleverd, wij zijn zeer tevreden met de snelle levering. Ons...
De Trekvaart De Trekvaart 3 km Goede service, vriendelijk personeel. Veel keus. Mooie producten.
Seinen Meubelen IJsselmuiden Seinen Meubelen IJsselmuiden 3 km Ontzettend goede service. Wij hadden een klein naadje van de eetkamerstoel los, binne...
Recensies
Prachtige tv kast Ayden daarvoor 4 sterren. Communicatie kan beter. Levertijd 29 april uiteindelijk 27 mei geleverd dan is het misschien handig de klant tussentijds te informeren. Slecht bereikbaar telefoon wordt niet opgenomen en via app helemaal geen antwoord. Maar de kast is echt vakwerk!
Mag je tafel of je materiaal nog goed zijn, klantendienst is alles vandaag de dag! Levering anderhalve maand later zonder seintje vanuit de kant van Massivewood vond ik zeer jammer. Getelefoneerd, werd er neergelegd of gevraagd te mailen waarop je dan geen antwoord krijgt. Voorschot betaald maar moest plots nog vereffenen voor ik de tafel had of zekerheid of die goed en wel ging aankomen. De tafel kwam aan en is SUPERMOOI , dat mag gezegd worden. Jammer dat we bij een tafel op maat de poten nog zelf moeten monteren, voor vervoer te begrijpen maar enkele aanduidingen voor de schroeven of zelfs gewoon wat rechte lijnen op de tafel als richtlijn hadden toch wel fijn geweest. Nu was het op een afgeronde tafel voor een leek wat gokwerk. Nu de dag na levering opnieuw telefoon van de leverancier, stond mijn gsm-nummer in een ander dossier gekoppeld en hij kon zelf ook niemand bereiken... Wat mij betreft topmateriaal maar even opletten met communicatie en briefen vooraf over de voorwaarden zodat die zure nasmaak niet hoeft en mensen gewoon van de knappe materialen kunnen genieten. 4 stars voor het werkvolk in de werkplek... 1tje voor al de rest helaas.
Tafel besteld, alles top. Tot we de lak wilden bestellen, dit heeft maanden geduurd voordat deze überhaupt besteld kon worden. Op mails wordt niet geantwoord en de telefoon/Whatsapp ook niet. Toch besloten dit bedrijf het voordeel van de twijfel te geven, ze leveren ten slotte wel mooi houtwerk. We wilden een plank voor in de keuken. Hier werd echter na 2,5 week een plank geleverd die niet de juiste was. Toen we vroegen om een compensatie of wellicht gratis bezorging naar ons thuis was er niets mogelijk. Ze maken mooie producten, maar de service is echt belabberd. Een andere meubelwinkel in de omgeving kan een mooie order van ons verwachten. Jammer!
We hebben boomstamtafel Sydney ontvangen van Massive Wood. Hij is prachtig. Fijn materiaal. We kunnen er heerlijk aan eten en werken. We hebben een tafel van 260cm besteld. Het enige nadeel is dat de tafel wat wiebelig is, omdat het blad zo lang is. We hebben daar contact over gehad met MW en wanneer het hinderlijk blijft, kunnen ze er wellicht een oplossing voor bedenken.
Super fijn bedrijf. Ze maken prachtige meubels. Wij hebben een eettafel en die bevalt erg goed. Binnenkort krijgen we ook ons tv meubel binnen. Voor een 2e keer besteld dus. Zegt genoeg Ook leveren ze snel en mail contact was ook super.
Erg blij met onze eettafel! We zagen hem in de showroom staan en waren verkocht. Paar weken erna nog planken besteld voor op onze tv-meubel, deze werden tegelijk met de tafel geleverd.... Helemaal top! Goede & snelle service.
Mooie meubels met een óntzettend goede kwaliteit. Komen hun afspraken qua levering perfect na. Dikke aanrader dit!
Enkele meubels bij Massive Wood besteld, waaronder zelf ontworpen items. Heel spannend, maar onwijs gaaf geworden! Helemaal naar wens en top kwaliteit! :
Nieuwe eettafel met 3 stoelen en een bank bezorgd de jongens hebben alles netjes op de plaats gezet en alles met zorg behandelt ze zij vriendelijk en een top service netjes gedaan jongens wij zijn er heel blij mee ik raad echt andere mensen aan om daar heen te gaan .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid