facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RSH Makelaars & Financieel Adviseurs

RSH Makelaars & Financieel Adviseurs

Info

Wij zijn een full-service NVM makelaars en financieel advieskantoor. Bel ons voor een Gratis waardebepaling en of een Gratis hypotheekadviesgesprek.



"Het makelaarskantoor dat Sander Hendriksen makelaar 1977 samen met zijn broer Dennis Hendriksen hypotheekadviseur 1978 in 2003 overnamen van Bert Roetert Steenbruggen 1951 en vader Jan Hendriksen 1951 is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot makelaarskantoor in Apeldoorn. Met 8 medewerkers zijn wij dagelijks bezig om kopers en verkopers te zoeken, taxaties uit te voeren en mensen te voorzien van passende hypotheek en assurantie adviezen. Bert werkt nog part time voor ons kantoor en bedient oude relaties terwijl Jan de boekhouding verzorgt."
Adres: De Eglantier 656, 7329 DN Apeldoorn
Telefoonnummer: 0555431207
Stad: Apeldoorn
Route: De Eglantier 656
Postcode: 7329 DN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 11:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Apeldoorn, NVM makelaar Apeldoorn, Aankoopmakelaar Apeldoorn, iQ Makelaars Apeldoorn, Verhuurmakelaar Apeldoorn, Hendriks Makelaardij Apeldoorn, Funda RSH, Koningsstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VandaagVerpanden.nl VandaagVerpanden.nl 1 km Opgelichters hierzo!
Financieel Adviesgroep Apeldoorn BV Financieel Adviesgroep Apeldoorn BV 2 km Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgespre...
Helmer Finance Helmer Finance 2 km Top boekhouder ! Weet waar hij mee bezig is, wil je graag helpen groeien en goed bere...
Avéro Achmea Avéro Achmea 3 km Neem hier geen reisverzekering! Onprofessioneel en proberen overal onder uit te komen...
Centraal Beheer Centraal Beheer 3 km Nou geweldig! Sta zelf nog als 14 jarige op de foto met deze telefoon zo'n 30 jaar te...
Van Bruggen Adviesgroep Van Bruggen Adviesgroep 4 km Al meer dan 40 jaar onafhankelijk financieel advies. Jouw adviseur bij verbouwen en v...
Finzie Finzie 4 km Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best pa...
123Advies 123Advies 4 km Bas heeft ons geweldig geholpen met alles dat om de hoek komt kijken wanneer je een h...
Monuta NL Monuta NL 4 km Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met...
MHD Solutions MHD Solutions 5 km "MHD Solutions is gespecialiseerd in het prognosticeren van bedrijfsresultaten m...
Hypothecair Hypothecair 5 km Ik word al bijna 10 jaar begeleid door Samir el Hor van Hypothecair en er zijn geen w...
B&K advies B&K advies 5 km Enthousiast en zeer deskundig
Recensies
Wat een fantastisch team werkt er bij RSH Makelaars & Financieel Adviseurs! De manier waarop zij ons hebben geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning, het geven van het financiële advies en het verkopen van onze oude woning is van begin tot eind helemaal top geweest! Ieder traject is vlekkeloos verlopen. Communicatie is helder, duidelijk, open, persoonlijk en snel. Kortom een team met verstand van zaken! Wil je zonder stress en zorgen een huis verkopen of financieel advies, dan ben je hier aan het goede adres. Sander, Dennis, Erik, Mary en Miranda, jullie zijn toppers!
Fijn geholpen door Daniël Pijpenbroek! Het ging hierbij om financieel advies! Goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en fijn geholpen! Zeer tevreden en wij zullen iedereen RSH aanbevelen. Ook bij eerdere aankoop huis met deze makelaars zaken gedaan naar volle tevredenheid!
Professioneel, snel en goed geholpen. Snelle en duidelijke communicatie en ze stonden altijd voor ons klaar. De aankoop van ons eerste huis is hiermee zeer prettig verlopen.
Met grote tevredenheid kijken wij terug op de geleverde dienstverlening door RSH Financieel Advies bij het uitkiezen van de juiste hypotheek voor ons nieuwbouwhuis. Hun betrokkenheid, bereikbaarheid telefonisch/mail, financiële expertise en gedegen advies hebben wij als zeer waardevol en professioneel ervaren. Bij RSH Financieel Advies staat kwaliteit met stip bovenaan.
Erg goede ervaringen met RSH, altijd snel antwoord, snel schakelen bij aanvragen als dat nodig is. Geven eerlijk advies en laten je zelf beslissen wat je met dat advies doet. We hebben al verschillende zaken bij RSH geregeld en mocht dit nodig zijn dan gaan we daar in de toekomst ook zeker weer naartoe. Een aanrader!
Vermoeiend telkens van die ongevraagde reclame in de bus als ze een keer een huis verkocht hebben in de buurt. Zal wel zo bijzonder zijn dat ze het met de hele buurt denken te moeten delen?
Ik dacht altijd dat het onmogelijk was om een huis te kopen als ondernemer, zeker in deze tijden. Maar het tegendeel bleek waar. Het ging juist heel makkelijk. Heel goed geholpen en fijne adviezen gekregen van Dennis. Super!
Zeer fijn geholpen door Erik en Daniël bij het aankopen van mijn huis en het financiële plaatje dat erbij hoort.
Onze hypotheek hebben we een paar jaar geleden afgesloten via RSH Makelaars. Nu was het tijd voro een verbouwing en wilden we ook van hun diensten gebruik maken. Dat is wederom goed bevallen. Ze zijn pro-actief, beantwoorden vragen, bewegen mee in waar wij behoefte aan hadden en communiceren helder. Topzaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid